Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai, Naujausi

Po avarijos penkiametė ir policijos pareigūnai atsidūrė ligoninėje

Balandžio 17-ąją, antradienį, apie 10.50 valandą, ukmergiškės (g. 1988 m.) vairuojamas automobilis „Audi A6“ ties Vytauto g. 87 atsitrenkė į Ukmergės rajono policijos komisariato tarnybinio automobilio BMW 320, sustojusio prie pėsčiųjų perėjos praleisti pėsčiojo, galą. Eismo įvykio metu automobilyje „Audi A6“ buvusiai 5 metų mergaitei sumušta kakta, mažylė išvežta į Vilniaus Santaros vaikų ligoninę. Po apžiūros mažametė iš ligoninės išleista gydytis ambulatoriškai. Policijos tarnybinį automobilį vairavo tarnyboje buvęs uniformuotas rajono Policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas, taip pat kartu su juo važiavo to paties skyriaus tyrėja. Po autoįvykio pareigūnai buvo nuvežti į Ukmergės ligoninę. Kadangi jie skundėsi galvos ir kaklo skausmais, buvo paguldyti į Neurologijos skyrių stebėti. Tą pačią dieną pareigūnai išleisti namo. Trečiadienį tyrėja jau buvo darbe.

Abiejų automobilių vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs. Pirminiais duomenimis, „Audi A6“ vairuotoja nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir nesilaikė saugaus atstumo.

Kadangi autoavarijos metu buvo sutrikdyta žmonių sveikata, policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 281 str. 1 d. (Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Alvydas :
    Kai kurie pareigunai isvis issidirbineja kelyje ir stengiasi padaryti taip kad kiti prasizengtu. Vazineja juodas pasatas tamsintais langais labai daznai tycia suletina greiti iki 35-40 km per val mieste arba iki 70 uzmiestyje tada velkasi eilute kol truksta kantrybe kazkam ir juos aplenkia o tada isijungia diskotekos ir rasomi protokolai. Esme yra ta kad greiti suletina ten kur dazniausiai yra istisines linijos. Taigi ar policija tikrai yra ginti saugoti padeti? Sioj situacijoj as tikrai manau kad jie stengiasi tycia pakenkti zmonems bandydami ju kantrybe ir rasydami protokolus!
  • Aha :
    Is esmes kalti pareigunai,Ukmergeje niekas nepraleidineja pesciuju per nereguliuojamas pesciuju perejas,gatve gali kirsti tik kai visos masinos pravaziuoja. O cia eme ir netiketai sustojo praleisti.
    • Anonimas :
      Nebenusnekek

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas