R. Janickas pristatė ne tik savo veiklos ataskaitą, bet ir leidinį „Ukmergės rajono savivaldybės veiklos ataskaita 2017“.

Aktualijos

Pateikė veiklos ataskaitas

Savivaldybės meras Rolandas Janickas ir administracijos direkorius Stasys Jackūnas Tarybai pateikė veiklos ataskaitas už 2017 metus.

R. Janickas, apbendrindamas praėjusius metus reziumavo, kad jie buvo geri. Tai rodo, anot mero, ir šuolis šalies savivaldybių reitinge – iš 40 vietos 2016 metais pakilta į 24–25 poziciją.

Apibendrinęs veiklos rezultatus įvairiose srityse, R. Janickas pagarsino ir Tarybos narius, kurie 2017 metais nepraleido nė vieno Savivaldybės tarybos ir komiteto posėdžio. Tai – V. Česnaitis, Vladas Kovarskas, Jonas Grybauskas, Regimantas Baravykas. Meras pažymėjo, kad kai kurie iš jų taip gerai lanko posėdžius jau ne pirmus metus.

S. Jackūnas, pristatęs praėjusių metų rezultatus, kalbėjo ir apie šių metų planus: yra paruoštas 31 investicinis projektas, 2018-2020 metais numatoma atlikti rangos darbų, suteikti paslaugų gyventojams už daugiau kaip 20 mln. eurų. Numatoma parengti viešojo ir privataus sektorių partnerystės projektus rekonstruojant 6 miesto gatves, vykdyti kvartalinę daugiabučių namų renovaciją, balandžio mėnesį bus pradėtas nagrinėti šilumos ūkio optimizavimo planas.

Tarybos nariams taip pat buvo pateiktos svarstyti Dainavos pagrindinės bei Meno mokyklų, Kultūros centro, viešosios įstaigos Ukmergės jaunimo laisvalaikio centro, Vlado Šlaito viešosios bibliotekos direktorių ataskaitos.

Taryba patvirtino visas ataskaitas.

Daivos ZIMBLIENĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas