Ukmergės „vilkai“.

Sportas

Laimėjo aštuonis apdovanojimus

Baigėsi Atviras Lietuvos kik-bokso čempionatas, kuris pirmą kartą vyko Visagine. Jį organizuoti padėjo olimpietis Jevgenij Šuklin, taip pat gausus visaginiečių būrys. Renginyje dalyvavo 224 sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Moldovos. Ukmergei jame atstovavo dešimt klubo „Vilkas“ sportininkų.

Dalyviai kovojo pagal „K1“, „Kick ligot“ ir „Light contact“ taisykles, iš viso vyko 156 kovos.

Net aštuoni ukmergiškiai iš šalies kikbokso čempionato grįžo pasipuošę medaliais. Darvydas Pušinskas po trijų kovų laimėjo vicečempiono titulą. Romanas Jurevič kovojo dviejose svorio kategorijose. Po keturių kovų jis tapo vienos svorio kategorijos čempionu, kitoje laimėjo sidabrą. Mykolas Arlavičius, Ernestas Perednikas, Modestas Grigas, Erlandas Kaminskij, Darius Varnas ir Žilvinas Boska iškovojo sidabro medalius ir tapo 2018 metų Lietuvos vicečempionais.

Ukmergiškiai džiaugėsi ne tik laimėtais medaliais, bet ir puikiai organizuota ir gražia sporto švente. Už kikbokso populiarinimą, atsidavimą savo darbui jie dėkingi svetingiems visaginiečiams bei visai miesto sporto bendruomenei.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas