A. Dutkus pripažintas laimėtoju.

Aktualijos, Naujausi

Išrinktas taikliausias veteranas

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Ukmergės rajono policijos komisariate pavasarį vyksta tradicinės policijos veteranų šaudymo varžybos. Į renginį jie gausiai susibūrė ir šiemet – vieni tiesiog pabendrauti, kiti prisiminti šaudymo įgūdžius.

Susirinkusiuosius pasveikino naujasis rajono Policijos komisariato vadovas Saulius Kazlauskas, sakydamas, kad tokie susitikimai vertingi ir kolegų ryšys turi būti išlaikomas.

Šaudymo varžybas vedė Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus bei vyriausieji tyrėjai Gediminas Kalesnykas ir Tomas Zimblys. Į varžybas užsiregistravo 16 dalyvių.

Pirmiausia jiems buvo paaiškinta eiga, leista išbandyti ginklus. Teko atlikti tris pratimus: šaudyti iš 20 m atstumo, ginklą laikant abiem rankomis, iš 15 m atstumo stipriąja ranka ir iš 10 metrų atstumo silpnąja ranka. Taip pat laukė staigmena – nufilmuota simuliacinė situacja, kurios metu varžybų dalyvis privalėjo laiku reaguoti panaudodamas ginklą. Laukdami šios rungties dalyviai nebuvo itin džiaugsmingai nusiteikę, tačiau visi, kurie išbandė, gavo šiek tiek daugiau adrenalino ir liko patenkinti.

Pastaroji rungtis pakoregavo ir rezultatus. Varžybų favoritui, trejus metus taikliausio šaulio laurus skynusiam Raimondui Butrimavičiui ji buvo mažiau sėkminga, tad teko prarasti pirmaujančiojo poziciją. Taikliausiu šauliu pripažintas Aidas Dutkus. Antros vietos laimėtoju tapo Valentinas Šuminskas, o trečios – R. Butrimavičius.

A. Dutkui varžybų laimėtojo taurę įteikė S. Kazlauskas, nugalėtoją taip pat pasveikino Lietuvos policijos veteranų asociacijos Projektų komiteto pirmininkas Petras Burdelis.

AUTORĖS nuotr.

Šaudymo varžybos prasideda.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas