Perkirpta simbolinė juostelė.

Aktualijos, Naujausi

Atidarytas Vidaus ligų skyrius

Trečiadienį vyko simbolinė VšĮ Ukmergės ligoninės Vidaus ligų skyriaus atidarymo šventė. Ji buvo skirta aštuonis mėnesius trukusio patalpų kapitalinio remonto pabaigtuvėms.

 Šventėje dalyvavo rajono meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Stasys Jackūnas, Tarybos nariai, ukmergiškių rinktas Seimo narys Juozas Varžgalys, Širvintų rajono mero pavaduotoja Irena Vasiliauskienė, kiti svečiai. Pasidžiaugti neatpažįstamai pasikeitusiu skyriumi, pasveikinti čia dirbsiančius kolegas sugužėjo didelis būrys ligoninės darbuotojų – vadovai, skyrių vedėjai, gydytojai, slaugytojos. Renginyje dalyvavo ir darbus atlikusios UAB „Baltukmės statyba“, kuriai vadovauja Alvydas Pelakauskas, bei subrangovo UAB „Statybos montavimo darbai“ atstovai. Suremontuotas patalpas pašventino ligoninės kapelionas, Pašilės parapijos klebonas Rimantas Laniauskas.

Susirinkusieji išsakė daug gražių žodžių, linkėjimų, Vidaus ligų skyriaus šeimininkus pamalonino dovanomis. Skyriaus vedėja Audronė Augustėnienė už atliktą remontą dėkojo statybininkams, už priimtą sprendimą ir skirtas lėšas -rajono valdžiai ir ligoninės administracijai.

Perkirpus simbolinę juostelę visi svečiai buvo pakviesti apžiūrėti suremontuotą skyrių.

Praėjusių metų rugpjūtį prasidėję remonto darbai kainavo 435,8 tūkst. Eur. Iš jų 210 tūkst. Eur skyrė rajono savivaldybė, likusi suma – ligoninės lėšos.

Vidaus ligų skyriuje yra 13 palatų su 30-čia lovų. Dirba 5 gydytojai,13 slaugytojų ir 7 pagalbinio personalo darbuotojai. Per metus skyriuje gydosi apie 800 pacientų iš Ukmergės ir kitų rajonų.

 „G. ž.“ inform.

[images cols=“three“ lightbox=“true“]
[image link=“20868″ image=“20868″]
[image link=“20870″ image=“20870″]
[image link=“20872″ image=“20872″]
[image link=“20874″ image=“20874″]
[image link=“20876″ image=“20876″]
[image link=“20878″ image=“20878″]
[/images] 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nuomone :
    Na, per sventes, kaip ir neblogai viskas atrodo. Bet,kai tenka gydytis, gerokai prastesnis vaizdelis! Ir darbuotoju, tiek daug nesimato!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas