Asociatyvi nuotr.

Kriminalai

Žalgirio gatvėje – du gaisrai

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budėtojai užregistravo 9 kvietimus.

Vasario 26-ąją, 7.20 valandą, pranešta apie gaisrą Žalgirio gatvėje. Atvykus gaisrininkams iš mūrinio garažo veržėsi dūmai. Viduje degė pjuvenų ir durpių briketai, sendaikčiai. Išdegė garažo vidus. Ugniagesiams pavyko išsaugoti prie garažo priblokuotą ūkinį pastatą.

Taip pat pirmadienį, apie 10 valandą, Klevų gatvės kieme užsidegė lengvasis automobilis „Toyota Avensis“. Ugnis įsiplieskė variklio skyriuje.

Vasario 27-osios naktį, 2.34 valandą, Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta, kad Želvos seniūnijos Pašilės I viensėdyje dega gyvenamasis namas. Kai į atokų vienkiemį atskubėjo ugniagesiai, medinio pastato stogas buvo apimtas liepsnų. Name gyvenantys žmonės nenukentėjo. Nelaimės aplinkybės ir priežastys tiriamos.

Vasario 28-ąją gelbėtojai vyko į pagalbą greitosios medicinos pagalbos darbuotojams iš Vilniaus gatvėje esančio daugiabučio išnešti ligonį. Tą pačią dieną Pušyno gatvėje esančio gyvenamojo namo dūmtraukyje degė suodžiai.

Kovo 1-osios naktį, likus kelioms minutėms iki vidurnakčio, pranešta, kad Vidiškių seniūnijos Šventupės kaime dega Darbo gat-vės keturių aukštų daugiabučio namo butas, esantis viršutiniame aukšte. Gaisro metu, kaip įtariama, bandydami gelbėtis nukentėjo du žmonės. Moters (g. 1972 m.) gyvybės medikams išgelbėti nepavyko, apdegęs vyras (g. 1966 m.) buvo gydomas ligoninėje.

Kovo 2-ąją ugniagesiai skubėjo į Taujėnų seniūnijos Lėno kaimo Šilų gatvę, kur degė vienas butas.

Kovo 3-iąją ugniagesiai padėjo policijai atidaryti buto, esančio Anykščių gatvėje, duris.

Kovo 4-ąją, apie 22.15 valandą, gautas pranešimas, kad Žalgirio gatvėje dega ūkinis pastatas. Atvykus šio medinio pastato, kuriame įrengta pirtis ir malkinė, stogas jau liepsnojo. Jo išgelbėti nepavyko. Taip pat apdegė priblokuoto garažo siena.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas