A. Vaičaitis (pirmas iš kairės) džiaugėsi antra vieta.

Sportas

Varžėsi šachmatininkai

Virginija SAVICKIENĖ

Vasario 18 dieną šachmatininkai iš visos Lietuvos rinkosi ,,Vilkmergės“ restorane į tradicinį greitųjų šachmatų turnyrą, skirtą paminėti Lietuvos atkūrimo šimtmetį. Vyko du turnyrai: vaikų turnyre žaidė 15 šachmatininkų iki 10 metų, o suaugusiųjų – 50 sportininkų.

Vaikų turnyre nugalėjo Karolis Kapickis iš Plungės, antrą vietą iškovojo ukmergiškis Adomas Vaičaitis, trečias – vilnietis Nedas Kondratas. Tarp mergaičių pirmą vietą laimėjo ukmergiškė Ineta Noreikaitė, o bendroje įskaitoje ji buvo antra.

Tarp suaugusiųjų specialiu prizu buvo apdovanotas vyriausias turnyro dalyvis 85 metų Reinoldas Bačianskas iš Elektrėnų. Turnyro nugalėtoju tapo be pralaimėjimų žaidęs Marius Bieliauskas iš Vilniaus. Ukmergiškiams sekėsi jaunių grupėje: antrą vietą iškovojo Artūras Mecelis, trečią – Normantas Noreika.

Visi nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti specialiai Valstybės atkūrimo šimtmečiui pagamintomis taurėmis ir medaliais bei gavo teisę kovo 3 dieną dalyvauti tradiciniame turnyre ,,Seimo taurė-2018“.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas