Kriminalai, Naujausi

Tris valandas praleido ant skęstančio automobilio stogo

Kurioziškai pasibaigė pasivažinėjimas dviem linksmai naktį leidusiems vyrukams. Pas Januškų kaime gyvenantį 40-metį svečiavosi jo bendraamžis draugas, atvykęs iš Šiaulių. Vyrai gėrė alkoholį, linksminosi, o paryčiui sumanė pasivažinėti. Linksmą kelionę teko nutraukti įvažiavus į upelį.

Kaip informavo Vilniaus VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, apie 4.13 val., šiaulietis paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą prašydamas pagalbos. Vyras negalėjo nurodyti vietos, kur jie yrai, tik aiškino, kad važinėjosi per pievas, miškus, kol galop atsidūrė upelyje.

Nurodyta kryptimi išvyko policijos, gaisrininkų ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Pagal skambučio spindulį buvo nustatytos koordinatės ir imtasi paieškos. Policijos patruliai pasuko link miške tekančio Armonos upelio, privažiavę krantą ėmė šaukti. Netrukus atsiliepė ir nelaimėliai. Maždaug už 100 metrų nuo keliuko pareigūnai pamatė skęstantį džipą ir ant stogo sėdinčius du vyrukus.

Privažiuoti arčiau dėl patvinusio upelio buvo neįmanoma. Tik po trijų valandų, apie 7 val., gelbėtojai bičiulius perkėlė į krantą ir nugabeno į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių. Po apžiūros jie atvežti į rajono Policijos komisariatą. Januškų kaimo gyventojui nustatytas 2,03 promilės, o jo draugui – 1,05 promilės girtumas. Aiškinamasi, kuris iš vyrų vairavo automobilį „Suzuki Jimny“.

Pareigūnai pasitelkė pagalbą ir organizuoja automobilio „Suzuki Jimny“ ištraukimo darbus.

„G. ž.“ inform.

Rajono Policijos komisariato nuotraukos.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas