Ansamblis „Lyra“ ir V. Naraškevičius.

„Didžiausia Lietuvos kryžkelė - istorijos sūkuriuose“, Kultūra

Šventėme Vilniuje

Janina BADOKIENĖ

LPS „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ renginių organizatorė

Vasario 16-ąją klubo „Viltis“ nariai kartu su įvairių rajonų senjorais rinkosi į Lietuvos kariuomenės Vilniaus įgulos karininkų ramovę, kur vyko Atkurtos Lietuvos Valstybės šimtmečio minėjimo šventė.

Joje dalyvavo garbių svečių, LPS „Bočiai“ pirmininkas dr. Petras Ruzgus, valdybos nariai.

P. Ruzgus savo kalboje pažymėjo, kad pagyvenę žmonės yra tvarus mūsų tautos pagrindas. Mes ne tik esame istorijos liudininkai, bet ir ženkliai prisidėjome prie šimtmečio istorijos kūrimo. Bočiai ir dabar yra politiškai aktyvūs, pilni patriotiškų jausmų, energingi, linkę bendrauti, džiaugtis gyvenimu. Padėkos raštais už ilgametį vadovavimą, kolektyvų prasmingą veiklą apdovanoti keli esami ir buvę vadovai. Tarp jų – ir klubo „Viltis“ pirmininkė Valerija Naraškevičienė.

Šventę papuošė įvairių kolektyvų koncertinė programa. Joje Ukmergei atstovavo klubo „Viltis“ duetas Vacė Ignatavičienė ir Valmantas Naraškevičius, taip pat dainavo Ukmergės kultūros centro bočių moterų vokalinis ansamblis „Lyra“, kuriam vadovauja V. Ignatavičienė, akordeonu pritarė Birutė Verbickienė, pasirodymo vedėja Janė Juzėnienė.

Namo grįžome pakiliai nusiteikę, su patriotiškumo ugnele širdyje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas