Ukmergės sporto centro komanda.

Sportas

Nugalėtojų taurę išsivežė Pakruojo krepšininkai

Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos sporto komplekse vyko Tarptautinis vaikinų, gimusių 2001 metais, krepšinio turnyras, skirtas Lietuvos Valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti. Jame dalyvavo komandos iš Pakruojo, Marijampolės, Ukmergės bei svečiai iš Latvijos, Livani miesto.

Ukmergės sporto centro krepšininkų komandą treniruoja sporto mokytoja Rita Troškienė.

Prieš turnyrą organizuotas snaiperio konkursas, kuriame I vietą iškovojo Pakruojo komanda, II vietą – Ukmergės komanda (Benas Sabaitis ir Ignas Zbarauskas), treti liko Marijampolės krepšininkai.

Kovoje dėl trečios vietos Ukmergės komanda rezultatu 46:41 nugalėjo Marijampolę. Rungiantis dėl pirmos vietos Pakruojis rezultatu 59:56 nugalėjo Livani krepšininkus ir išsivežė nugalėtojų taurę.

Naudingiausiu turnyro žaidėju Ukmergės komandoje pripažintas Aivaras Jakštas. Puikiai žaidė Deividas Šilaitis, Ignas Striukys, B. Sabaitis, Dovydas Grybas, Faustas Katinas ir kt.

Visi šio turnyro žaidėjai buvo apdovanoti medaliais ir asmeninėmis dovanėlėmis. Varžybose teisėjavo Vesta Peregorodejevaitė, Benas Strazevičius, Matas Prascienius, Laurynas Eigelis.

„G. ž.“ inform.

Turnyro dalyviai pasipuošė tautinės vėliavos spalvų marškinėliais.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas