Asociatyvinė nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Laikrodukų pritrūko…

„Vežioju vaiką į Veterinarijos gatvėje esantį lopšelį-darželį „Saulutė“. Prie įstaigos yra pastatyti kelių ženklai, ribojantys transporto priemonių parkavimo laiką. Pastačius automobilį reikalaujama palikti informaciją apie atvykimo laiką. Kadangi ne visada vežiojuosi rašymo priemonę, popieriaus, nusprendžiau kreiptis į savivaldybę ir pasiimti parkavimo laikroduką. Tuo labiau kad apie tai, jog ukmergiškiams jie dalijami, pastarosiomis dienomis skelbiama daugelyje žiniasklaidos priemonių“, – kalbėjo ukmergiškė.

Kovo 14-ąją į savivaldybę užsukusi moteris sakė pirmiausia užėjusi pas sek-retorę. Ši paaiškinusi, kad parkavimo laikrodukų jau nėra, ir pasiūliusi nuvažiuoti jų nusipirkti į parduotuvę „Bikuva“. Deja, čia atvykusi ukmergiškė išgirdo, jog kažkada jais prekiavę, bet dabar tokios prekės nebeturi.

„Tada užsukau į vieną knygyną, kitą – ir čia parkavimo laikroduko negavau. Nereikalauju, kad kažkas jį man duotų veltui. Galiu nusipirkti, tačiau kur? Pastačius kelių ženklus ir reikalaujant iš vairuotojų, jog jie nurodytų transporto priemonės parkavimo laiką, privalu būtų pasirūpinti, kad jiems bent nekiltų problemų ieškant parkavimo laikroduko“, – mintimis dalijosi laikraščio skaitytoja.

Kai su jomis supažindinome rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėją Aidą Dutkų, šis šiek tiek nustebo:

„Žmonės susidarė klaidingą nuomonę, kad laikrodukus jiems kažkas turi duoti arba pasakyti, kur juos įsigyti. Niekas nereikalauja turėti parkavimo laikrodukus. Palikus transporto priemonę prie stovėjimo trukmę ribojančio kelio ženklo, pakanka tušinuku ant popieriaus nurodyti atvykimo laiką. Savivaldybė, norėdama paskatinti Kelių eismo taisyklių besilaikančius vairuotojus, kurie apie parkavimo laiką užrašo ant lapelio, nusprendė jiems dovanoti laikrodukus. Tačiau norinčiųjų atsirado labai daug, per dieną į savivaldybę jų dykai pasiimti ateidavo iki šimto žmonių. Vos per porą savaičių išdalinti visi – apie tūkstantis. Planuojame užsakyti dar kartą tiek pat ir kaip esame sumanę dalinti vairuotojams“.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Išvada :
    Biznis

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas