Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Įtariama padegėja uždaryta į areštinę

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba sulaukė 6 kvietimų. Dar du pranešimai apie gaisrus gauti pirmadienio, vasario 26-osios, rytą.

Vasario 19-ąją, apie 20.30 valandą, Vilniaus g. 92A apdegė kiosko siena. Pareigūnai įtaria, kad tai padegimas. Po įvykio sulaikyta įtariamoji (g. 1972 m.), jai nustatytas 1,8 promilės girtumas. Moteris buvo uždaryta į areštinę.

Vasario 23-ąją gelbėtojai vyko į pagalbą policijai ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojams – teko atidaryti buto duris ir padėti išnešti ligonį. Taip pat tądien ugniagesiai skubėjo gesinti tris gaisrus. Siesikų seniūnijos Miliūnų kaime ir Ukmergėje, Šlaitų skersgatvyje, gyvenamųjų namų dūmtraukiuose degė suodžiai. Pabaisko seniūnijos Kulniškių kaime esančiame gyvenamajame name apdegė apie 0,5 kv. metro grindų.

Vasario 26-ąją, 7.20 valandą, pranešta apie gaisrą Žalgirio gatvėje. Atvykus gaisrininkams iš mūrinio garažo veržėsi dūmai. Viduje degė pjuvenų ir durpių briketai, sendaikčiai. Išdegė garažo vidus. Ugniagesiams pavyko išsaugoti prie garažo priblokuotą ūkinį pastatą.

Taip pat pirmadienį, apie 10 valandą, Klevų gatvės kieme užsidegė lengvasis automobilis „Toyota Avensis“.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas