Jaunimo grupės medalininkai ir jų mokytojai.

Sportas

Iškovoti 29 apdovanojimai

Ukmergėje vyko Lietuvos jaunimo ir vaikų sambo pirmenybės. Jose dalyvavo sportininkai iš visos Lietuvos. Ukmergės sporto centrui abiejose amžiaus grupėse atstovavo 39 sportininkai, iš jų 29 iškovojo medalius.

Jaunimo grupėje pirmas vietas laimėjo Artūras Jakavičius, Kaparas Žoldasbekovas, Austėja Šidlauskaitė, Deimantė Sakalauskaitė ir Greta Folmer.

Antri buvo Borisas Jablonskis, Arūnas Lukoševičius ir Judita Pintukaitė, treti – Jonas Lobinas, Povilas Užtupys, Mantas Klimantavičius, Deimantė Aukštuolytė ir Ernestas Sakas.

Vaikų grupėje nugalėtojais tapo Joris Prenis, Arijus Augūnas, Naglis Gutauskas ir Arlandas Tamošaitis. Antras vietas iškovojo Kasparas Sabulis ir Vytautė Navickaitė, treti buvo Kristupas Kolosovas, Ernestas Grakavinas, Ieva Sventickaitė, Paulina Stalnionytė, Ignas Kontrimavičius, Patricija Sventickaitė, Danielė Gurskaitė, Kipras Buteikis, Markas Buteikis ir Tautvydas Didžiokas.

Pralaimėję kovas dėl trečių vietų penkti liko Martynas Aukštuolis, Artūras Aukštuolis, Tautvydas Linartas ir Vesta Pikauskaitė.

Šiuos sportininkus treniruoja dziudo skyriaus sporto mokytojai Artūras Sakas ir Eugenijus Simonaitis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas