Asociatyvinė nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Ar patys blogai dirba, ar konkurentai trukdo?

Redakcija gavo elektroninį laišką, kuriame moteris skundėsi vienos taksi įmonės vairuotojų darbu. Anot jos, kol taksi atvažiuoja, paprastai tenka laukti mažiausiai 20 minučių, atvykusiame automobilyje ne kartą jau būdavo žmonių, mašinose prirūkyta, ji yra pastebėjusi, jog sykį atvažiavęs taksistas akivaizdžiai buvo neblaivus. Anot ukmergiškės, jos kantrybę perpildė paskutinis atvejis, kai taksi teko kviesti du kartus, nes atvažiavusiuose automobiliuose buvo žmonių, ir moteris, jos mama bei draugas netilpo. Negana to, vieno automobilio vairuotojas prieš nuvažiuodamas dar pasuko pirštą aplink smilkinį ir parodė vidurinį pirštą.
Paprašius pakomentuoti situaciją įmonės savininko, jis teigė, jog jau aiškinęsis šį skundą, nes moteris jį išplatino ir internete. Vyriškis pateikė priešingą versiją. Anot jo, keleivė buvusi girta, iškoneveikė dispečerę ir pati rodė vairuotojui vidurinį pirštą. „Šis taksistas tikrai yra rimtas ir ne iš tų žmonių, kurie taip elgtųsi“, – tikino įmonės, teikiančios bene pigiausias taksi paslaugas rajone, vadovas.
Taip pat jis samprotavo, jog nemažai „alyvos į ugnį“ įpila ir konkurentai. Savininkas neslėpė, kad dirbti esamomis sąlygomis labai sunku, tad jis svarstąs galimybę apskirtai šią taksi įmonę uždaryti…

Palikite komentarą apie straipsnį

  • skaitytoja :
    sunkus darbas, bet, jei dirba, tai kažkas tai lieka, gal būt ir mažai lieka,bet tvarkingiems, mandagiems vis tiek būti reikia.
  • a tai ko norit :
    Taxi verslas Ukmergeje yra iškreiptas iki tokio lygio kad vairuotojai priversti taip elgtis kad išgyventi.Įvardinkit dar bent vieną miestą kur už €1.20 jus paims is taško A ir nuveš miesto ribose į taš ką B.Neįsivaizduoju kas tiems taksistams lieka,griciausiai nieko
  • ! :
    Gan daznai vazineju su taksi,tai su visomis firmomis yra pasitaike nemaloniu situaciju,kazkurios konkrecios firmos ivardinti negaliu. Ta praktika kai atvaziuoja jau su kitu klientu yra placiai paplitus ir tikrai niekam nepatinka,taksi ne mikriukas tokio absurdo neturetu buti,kai kvieti taksi tikiesi vaziuoti is tasko A i taska B,o ne dar per taskus C ir D. Be to tokiam mazam mieste laukti taksi po pusvalandi irgi nei i tvora nei i mieta,pestute per tiek laiko gali nueit kur tau reikia.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas