Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Vagys išdaužė parduotuvės langą

Vasario 5-osios naktį, apie 1.45 valandą, įsibrauta į J. Basanavičiaus gatvėje esančią parduotuvę „Eglė“. Išdaužę langą ir patekę į vidų vagišiai pagrobė įvairių rūšių alaus. Žala tikslinama.

Sukėlė fizinį skausmą

Vasario 3-ąją, apie 15.30 valandą, Ukmergėje, namuose, konflikto metu vyras (g. 1992 m.) delnu sudavė vieną smūgį savo sugyventinei į ausį, taip jai sukeldamas fizinį skausmą.

Vasario 4-ąją, apie 8 valandą, Ukmergėje, prie daugiabučio namo, dėl smurto nukentėjo 1983 metais gimęs vyras. Jam kumščiu į nosį trenkė iš matymo pažįstamas 40-metis. Nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos. Rajono ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje jam diagnozuotas nosies sumušimas ir dešinės plaštakos nubrozdinimas.

Neigia ėmęs kreditą

Rajono Policijos komisariato pareigūnai vasario 2-ąją iš vartojimo kreditus teikiančios UAB „General Financing“ gavo pranešimą, kad praėjusių metų rugsėjo 13 dieną per tarpininką AB Lietuvos paštas, Ukmergėje, Vilniaus gatvėje esančiame pašto skyriuje, su asmeniu, prisistačiusiu D. P. (g. 1986 m.), buvo sudarytas kredito sandoris ir jam išmokėta 350 eurų. Tačiau sausio 20-ąją D. P. raštu kreipėsi į bendrovę, informuodamas, kad jokio sandorio jis nesudarė, ir prašo jį išbraukti iš skolininkų administravimo sistemos.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas