„Didžiausia Lietuvos kryžkelė - istorijos sūkuriuose“, „Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“

„Gimtajai žemei“ – Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo parama

Jau ne vienerius metus „Gimtosios žemės“ laikraščio redakcija dalyvauja Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo (SRTRF) skelbiamuose konkursuose ir gauna finansinę paramą įvairiems projektams vykdyti.

2018 metams „Gimtajai žemei“ SRTRF skyrė paramą trijų projektų vykdymui: „Didžiausia Lietuvos kryžkelė – istorijos sūkuriuose“– 3 000 eurų, „Kultūra – mūsų dvasios stiprybės šaltinis“ – 2 000 eurų, „Socialinės medijos – neribotos galimybės ir užslėptos žabangos“ – 2 000 eurų.

Vykdydami projektą „Didžiausia Lietuvos kryžkelė – istorijos sūkuriuose“ rašysime apie Ukmergės svarbiausius įvykius, iškiliausius šio krašto žmones ir jų nuopelnus valstybės vystymuisi, pilietines akcijas.

Vykdydami projektą „Kultūra – mūsų dvasios stiprybės šaltinis“ informuosime apie rajono kultūros darbuotojų veiklą, supažindinsime su svarbiausiais rajono ir šalies kultūriniais įvykiais, spausdinsime publikacijas apie įvairias kultūrines akcijas.

Vykdydami projektą „Socialinės medijos – neribotos galimybės ir užslėptos žabangos“ sieksime ugdyti jaunimo informacinį raštingumą – gebėjimą identifikuoti, gauti, vertinti, atrinkti ir etiškai bei atsakingai naudoti reikalingą informaciją.

Kviečiame ir skaitytojus teikti rašinius istorinėmis temomis, išsakyti nuomones, mintis apie kultūros vaidmenį mūsų gyvenime, diskutuoti „Gimtosios žemės“ laikraščio internetinėje svetainėje.

Redakcija

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas