Aktualijos, Naujausi

Atliekas rajone tvarkys nauja bendrovė

Vasario 27 dieną rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas ir sostinės bendrovės „VSA Vilnius“ direktorė Jurgita Petrauskienė pasirašė sutartį dėl komunalinių atliekų surinkimo savivaldybės teritorijoje ir jų išvežimo į atliekų apdorojimo ar šalinimo įrenginius.

Su šia bendrove paslaugų teikimo sutartis pasirašyta 5 metų laikotarpiui, su galimybe ją pratęsti ne daugiau kaip 2 metams. Savo veiklą Ukmergėje „VSA Vilnius“ pradės kovo 28 dieną, pasibaigus sutarties tarp savivaldybės ir dabartinio rajono atliekų tvarkytojo – bendrovės „Ekonovus“, galiojimo terminui.

Centrinėje Viešųjų pirkimų tarnybos informacinėje sistemoje viešasis konkursas dėl komunalinių atliekų surinkimo Ukmergės rajono savivaldybės teritorijoje ir jų išvežimo į atliekų apdorojimo ar šalinimo įrenginius buvo paskelbtas 2017 metų gruodžio 28 dieną. Kadangi konkursas siekė tarptautinio pirkimo ribas – sutarties vertė 4 milijonai 524 tūkstančiai 520 eurų – jis buvo vykdomas atviruoju pirkimo būdu. Norą dalyvauti šiame konkurse buvo pareiškę 10 tiekėjų. Tačiau iš jų tik du – sostinės bendrovės „VSA Vilnius“ ir Ecoservice“ – pateikė pasiūlymus. Vokai su tiekėjų pasiūlymais buvo atplėšti vasario 6-ąją.

Įmonė „VSA Vilnius“ viešąjį konkursą laimėjo pasiūliusi mažiausią paslaugos kainą.

„VSA Vilnius“ – viena didžiausių atliekų surinkimo ir tvarkymo paslaugas teikiančių įmonių Lietuvoje, šią veiklą vykdanti nuo 1945 metų. Atliekų tvarkymo paslaugas įmonė teikia Vilniaus mieste, Alytaus, Kėdainių, Varėnos, Šalčininkų rajonuose.

Šiuo metu atliekas Ukmergės rajono teritorijoje pagal sutartį, kuri buvo pasirašyta penkeriems metams, tvarko konkursą laimėjusi Vilniuje registruota UAB „Ekonovus“. 2013 metais vykusiame konkurse dalyvavo keturi tiekėjai – trys Vilniuje ir viena Trakuose registruotos įmonės.

 „G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vytautas :
    Sutinku,kad butu atskleista daugiau detaliu, visgi is musu kisenes uz siuksliu vezima eina. Tikiuosi si imone surinks laiku is visu priskirtu vietu ir busime patenkinti. Gal kas zinote, kodel jokia Ukmerges imone nedalyvavo konkurse? Juk darbo vietu atsirastu, o ir ne kazkam i vilniu pinigai.
  • Besidomintis :
    Pritariu, galėtų paviešinti sutartį.
  • sgfs :
    o kokiomis salygomis pasirase, kokios kainos, kokie pazadai tos imones, investicijo ir pan.? galima placiau gal
    • UUU :
      Taip taip, norime zinoti!
  • Laukiame :
    Gyventojai,turi itarimu ir nepasitiki administracijos direktoriumi. Todel, kad nepasikartotu situacija, kaip pasirasant sutarti su "Ekonovus", pageidautume susipazinti su pasirasyta sutartimi.
    • Anonimas :
      Su ,,Ekonovus,, sutartį pasirašė J.Varžgalys

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas