Asociatyvinė nuotrauka.

Nuomonių telefonas

Pastato neparduoda – ar laukia, kol nugrius?

 „Ukmergėje, buvusiuose Vaikų globos namuose, rengiami socialiniai būstai. Kiek girdėjau, ir kitose rajono vietose šioms reikmėms yra tvarkomi butai. O kaip bus su Vepriuose esančiu buvusios profesinės technikos mokyklos bendrabučiu – ar nesiruošiama jo rekonstruoti?“ – domėjosi skaitytojas.

Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos direktorius Jonas Cesevičius paaiškino, jog šis pastatas anksčiau priklausė šiai įstaigai. „Tačiau jau senokai – gal daugiau kaip penkeri metai, jis perduotas Turto bankui, kuris numatęs patalpas privatizuoti. Bet kol kas reikalai į priekį nejuda – aukcionas vis dar nepaskelbtas“, – pasakojo direktorius.

Jis teigė, kad buvo norinčių pastatą įsigyti vienokiai ar kitokiai veiklai, tačiau nusipirkti patalpų jie negalėjo, tad atsisakė planų.

J. Cesevičius taip pat pridūrė, kad nors buvęs bendrabutis jiems ir nepriklauso, rūpinamasi jo apsauga – čia budi mokyklos sargai: „Jeigu to nedarytume, jis jau būtų seniai nuniokotas. Esame sulaikę norinčius iš jo pasisavinti įvairaus turto.“

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas