Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Kriminalai

Belazariškiuose namas degė du kartus

Ankstų sausio 17-osios rytą, 5.56 valandą, Ukmergės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai pranešta apie Siesikų seniūnijos Belazariškių kaime degantį gyvenamąjį namą.

Tik išsukę iš miestelio rajono savivaldybės Priešgaisrinės tarnybos Siesikų komandos ugniagesiai pamatė ugnies pašvaistę. Jiems nekilo abejonių, jog pastatas dega atvira liepsna. Paskui siesikiečius į nelaimės vietą atvyko Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gaisrinis automobilis bei Veprių ir Jonavos rajono Bukonių komandų ekipažai. Vieno aukšto mūrinis namelis, dengtas šiferiu, skendėjo ugnyje. Gaisro metu sudegė visos namo degios konstrukcijos ir viduje buvęs turtas.

Ugnis įsiplieskė pastato prieangyje. Name gyvenančios dvi moterys pajutusios dūmus iš patalpų spėjo išbėgti. Savininkė gelbėdamasi nesmarkiai apdegė veidą. Jos vežti į gydymo įstaigą neprireikė – medikai pagalbą suteikė vietoje.

Ugniagesiai gaisravietę paliko tik prieš vidurdienį. Kaip „Gimtajai žemei“ pasakojo Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas, gesinant gyvenamąjį namą darbo būna daug, be to, žiemos sąlygomis, kai lauke spaudžia šaltukas, ugniagesiams sudėtinga dirbti. Kol dega ugnis, gaisrininkams būna karšta, tačiau nuslopinus liepsnas nuo šlapių rūbų darosi ypač šalta. Pasak viršininko, žiemos metu vykstant į gaisravietę privalu automobilyje turėti ne tik gesinimo priemones, bet ir pakaitinių rūbų, pirštinių, geriamojo vandens bei termosą su karšta arbata. Būtent ji ir šildė nuo žvarbaus oro gelbėtojus, dirbusius Belazariškiuose.

Ketvirtadienį, 16.33 valandą, ugniagesiai sulaukė pranešimo, jog toje pačioje gaisravietėje vėl įsiplieskė ugnis. Šįkart jos židinys buvo kambaryje.

Abiejų gaisrų aplinkybės tiriamos.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Taip vadovo iš jo nėra. Lukošiaus statytinis.
  • Ss :
    Neknysk proto zvairy zmones neturi pakaityniu drabuziu ir pirstyniu o ka ir turi ir tai suplyse nes prastas vadovas esi nors ir nevadovas nes vis dar esi pauto (lukosiaus) seselyje ir bijai vilniuje uzsakyti zmonems drabuziu

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas