Kolektyvų pasirodymai žavėjo žiūrovus.

„Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“, Kultūra

Vepriškius linksmino teatro šventės dalyviai

Pasitikdami Adventą vepriškiai linksminosi tradicinėje teatro šventėje „Miražai“. Kultūros centro Veprių skyriaus renginių organizatorė Rasa Šimonienė papasakojo, kad tokia šventė surengta jau šeštą kartą. Ši išsiskyrė tuo, kad joje dalyvavo dvi humoro grupės.

Daug linksmo juoko ir aplodismentų sulaukė Šventupės skyriaus humoro grupės „Verpetas“, kuriai vadovauja Birutė Gelumbeckienė, pasirodymas. Nuotaikingi scenos vaizdeliai, puikios aktorės, pamokančios Birutės Stundienės pasakos vertė ir juoktis, ir susimąstyti.

Džiaugėmės svečiais, atvykusiais iš Anykščių rajono Skiemonių skyriaus, humoro grupe „Bobų turgus“, vadovaujama Audronės Baškauskienės. Stebėdami programą „Iš kaimo gyvenimo“ kvatojomės iš širdies. Rodos, kaimas ne mūsų, bet parodytos ydos ir problemos puikiai tinka visiems. Skambios dainos ir subtilus humoras žavėjo nuo pasirodymo pradžios iki pat pabaigos“, – smagiais įspūdžiais dalijosi R. Šimonienė.

Veprių mėgėjų teatras „Palėpė“ (vadovė R. Šimonienė) parodė Juozo Baficco parašytą komediją „Uošvė į namus – ramybės nebus“. Pasisvečiuoti pas dukrą atvykusi mama griauna šeimos tarpusavio santykius. Su uošvės intrigomis puikiai susitvarko dėdė. Komedija parašyta beveik prieš šimtą metų, bet gyvenimo problemos tinka ir dabarčiai.

Sočiai prisijuokę, gavę nemažą dozę vitamino C, juk sako, kad nuoširdus juokas jį gamina, pasiklausę folkloro ansamblio „Geldutė“, kuriam vadovauja Algimina Uselienė, dainų, atėjusieji į šventę dar galėjo apžiūrėti veikiančią parodą „Mamos skarelė“. Linksmai praleidę popietę, skirstėmės nusiteikę ramiam ir apmąstymų kupinam kalėdinių švenčių laukimui“, – pasakojo R. Šimonienė.

Humoro grupė „Bobų turgus“.

R. ŠIMONIENĖS nuotraukos

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas