Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Užsienietis iškrito per langą ir užsimušė

Spalio 16-ąją, apie 9.30 valandą, policijai pranešta, kad Pivonijos seniūnijos Daugėliškio kaime, ant betoninių plytelių šalia sodybos, rastas negyvas Ukrainos Respublikos pilietis (g. 1972 m.). Iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo vyro mirtį.

Aiškinantis įvykio aplinkybes nustatyta, jog minėtoje sodyboje spalio 16-osios naktį buvo apsistoję keturi ukrainiečiai, kurie į Lietuvą buvo atvykę ieškoti automobilių. Juos globojo ukmergiškis, kuris ir išnuomojo minėtąją sodybą. Pirmiausia jis į nakvynės vietą palydėjo du automobilių pirkėjus, vėliau prie jų prisijungė atvykusi sutuoktinių pora.

Ryte ir buvo pastebėta, jog vienas vyras iškritęs per langą iš antrojo aukšto. Pirmiausia ukrainiečiai apie nelaimę pranešė juos sodyboje apgyvendinusiam ukmergiškiui. Šis bendruoju pagalbos telefonu iškvietė policiją bei medikus.

Pirminiais duomenimis, vyro mirties priežastis – nelaimingas atsitikimas. Ar ukrainietis buvo išgėręs bei kitos aplinkybės paaiškės gavus medicinos ekspertų atsakymą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas