Čempionės su treneriais.

Sportas

Mergaičių U14 čempionato nugalėtojos – ukmergiškės

Spalio 7–8 dienomis Šventupės sporto komplekse įvyko LMFA Lietuvos mergaičių, gimusių 2004 m. ir jaunesnių, finalinis etapas.

Šešios komandos buvo suskirstytos į A ir B grupes. Ukmergės SC laimėjo abejas A grupės rungtynes ir užsitikrino vietą finale. Antrą vietą užėmė Vilniaus MFK „Žalgiris“, trečia liko Kauno „Žara“–B. Brazdžionio mokykla.

B grupėje dvi pergales pasiekė Kauno FM „Tauras“, o Prienų KKSC įveikė Ukmergės SC-2 ekipą. Visgi Prienų KKSC komanda buvo diskvalifikuota ir jos rezultatai anuliuoti, nes ekipoje žaidė neregistruota vyresnio amžiaus žaidėja.

Penkta vieta be žaidimo atiteko Kauno „Žarai“-B. Brazdžionio mokyklai, ketvirta – Ukmergės SC-2, trečia – „Žalgiriui“. Rungtynėse dėl pagrindinio trofėjaus ukmergiškės 3:1 nugalėjo „Taurą“.

Komandos prizininkės apdovanotos 650 eurų vertės dovanų čekiais aprangai įsigyti, kuriuos įsteigė V. Butkevičius ir kompanija, UAB „Hummel“. LFF įsteigė taures ir medalius komandoms bei geriausioms žaidėjoms.

Geriausiomis ukmergiškių komandų žaidėjomis pripažintos Livija Toropovaitė (Ukmergės SC) ir Rusnė Atkočiūnaitė (Ukmergės SC-2).

Perspektyviausios žaidėjos – Ligita Toropovaitė (Ukmergės SC) ir Evelina Diliūnaitė (Ukmergės SC-2).

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas