Renginyje netrūko pramogų.

Sportas

Stadione susibūrė mėgėjai judėti

Asta KROGERTIENĖ

Miesto stadione rugpjūčio 29-ąją netrūko ugniagesių ir jaunimo juoko. Čia vyko Vilniaus apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojų ir jų šeimos narių sporto žaidynės bei Ukmergės jaunimo šventė „Mes mėgstam judinti!“.

Prie šventės organizatorių VšĮ Ukmergės jaunimo laisvalaikio centro ir ugniagesių prisijungė sveikatingumą bei fizinį aktyvumą skatinantis Savivaldybės visuomenės sveikatos biuras.

Per žaidynes ugniagesiai gelbėtojai pristatė savo tarnybą, demonstravo automobilius ir kitą techniką, o rungčių metu įtraukė tokius fizinius veiksmus, kurių reikia atliekant gelbėjimo darbus.

Renginys prasidėjo aktyvia mankšta, kurią vedė sveikatingumo studijos „Balansas“ instruktorė Svetlana Markevičienė. Kiek atokiau įkurta vaikų žaidimo zona.

Į renginį Visuomenės sveikatos biuras pakvietė bičiulius – aktyvias pramogas siūlančią įmonę „Emovents“ . Netradicinės pripučiamos pramogos gerų emocijų suteikia tiek jaunimui, tiek suaugusiems. Tuoj pat įsižiebė pozityvi kovinė dvasia. Pakako pirmųjų užduočių tam, kad komandų nariai susivienytų ir vienas kitam padėdami siektų savo tikslų. Buvo nelengva, tačiau smagu.

Rungiantis žaidybinių aistrų nestigo ir jaunimui: jie šoko, šliaužė, bėgo, krito ant pripučiamų įrengimų, žaidė kitokį „krepšinį“ ir dėliojo dėliones…

Išalkusiais dalyviais pasirūpino „Roko virtuvė“, pasiūliusi pasistiprinti daržovių troškiniu ir gardžia žirnių koše.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas