Dviratininkus lydėjo gera nuotaika.

Sportas

„Velomaratone“ startavo ir šešuoliečių komanda

Sekmadienį Vilniuje vyko masiškiausias šalyje dviračių sporto renginys „Velomaratonas“. Aštuntą kartą organizuotoje dviračių šventėje dalyvavo beveik 10 tūkstančių žmonių. Jie mynė dviračius, važiavo paspirtukais, riedlentėmis ir riedučiais.

Tarp maratono dalyvių buvo ir ukmergiškių. Bene aktyviausiai dalyvavo Šešuolių seniūnijos dviratininkai. Kaip sakė seniūnė Jolanta Lukšienė, dalyvauti „Velomaratone“ buvo užsiregistravusi visa komanda, kurioje net 19 įvairaus amžiaus žmonių. Taip pat buvo susibūrusi ir palaikymo grupelė, kuri važiavo į Vilnių.

„Prieš renginį keli dviratininkai persigalvojo. Kai kuriuos išgąsdino prastas oras. Tačiau tie, kurie dalyvavo, tikrai nenusivylė. Kai startavome, dangus prasišvietė ir oras buvo puikus. Lūkesčiai pasiteisino su kaupu. Grįžome puikiai nusiteikę. Esame dėkingi parapijos klebonui, motociklininkų klubo „Suk rankeną“ įkūrėjui ir vadovui Egidijui Kazlauskui, kuris mus užkrėtė šia idėja, paragino vykti ir net nuvežė į Vilnių“, – sakė seniūnė.

J. Lukšienė „Velomaratone“ dalyvavo pirmą kartą, mynė 10 kilometrų. Dviračiu neilgais atstumais važinėjanti šešuolietė renginyje ketina dalyvauti ir ateityje. Moteris žada rinktis ilgesnę trasą. Ji taip pat kvies prisijungti daugiau šešuoliečių.

„Mano patarimas visiems dvejojantiems – dalyvaukite ir tikrai nenusivilsite. Aplinkui vyksta daug įvairių renginių, tačiau mes dažnai užsisėdime namuose. Norint dalyvauti, ne visada reikia pinigų, dažniausiai pakanka tik noro“, – kalbėjo seniūnė.

J. Lukšienė džiaugėsi netikėtu susitikimu su „Velomaratono“ organizatoriumi, lenktynininku Benediktu Vanagu. Jį šešuoliečiai pakvietė į miestelyje rugsėjo 24-ąją organizuojamą Keliautojų dieną.

20914485_1586924291329188_5688778528942682422_n

Šešuolių komanda turėjo progą pabendrauti su B. Vanagu.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Bet :
    šlykštu žiurėti
    • Vaidas :
      Ta prasme? Pavydas, kad nedalyvavote , ar tiesiog bloga?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas