Vilniaus RAAD nuotrauka

Kriminalai, Naujausi

Brakonieriai iš savo klaidų nepasimoko

Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento (RAAD) Ukmergės rajono agentūros pareigūnai Veprių ežere eilinį kartą sučiupo pagarsėjusį ir, kaip jie teigia, užkietėjusį brakonierių.

Vos prieš du mėnesius buvo skelbta apie Veprių miestelyje sulaikytus brolius brakonierius. Praėjusią savaitę vienas iš jų ir vėl įkliuvo aplinkosaugininkams.

Pareigūnus pasiekė informacija, kad broliai nepasimokė ir toliau „vysto“ savo nelegalų verslą, tad buvo nutarta dar kartą juos patikrinti. Informacija pasitvirtino. Vidury dienos, apie 11 valandą, vyresnysis brolis A. V. ištraukęs tinklą išplaukė į krantą ir pakliuvo tiesiai aplinkosaugininkams į rankas. Šį kartą žuvies pagavęs neturėjo (žalos žuvų ištekliams nepadarė), nes, matyt, nelabai sėkmingai pastatė tinklą, kuris buvo visas aplipęs vandenyje augančiomis žolėmis.

Vilniaus RAAD tinklapyje rašoma, kad pažeidimo padarymo vietoje vyriškiui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 291 straipsnio 4 dalį. Už šį pažeidimą brakonieriui gresia bauda nuo 120 iki 300 eurų su pažeidimo padarymo įrankių ir priemonių konfiskavimu.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas