Dainiaus VYTO nuotr.

Nuomonių telefonas

Šviesoforas turėtų veikti ilgiau

 Ukmergiškis išsakė pastebėjimą, kad vasaros metu miesto centre esantys šviesoforai galėtų veikti ilgiau. „Joninių išvakarėse, po 20 valandos, teko matyti, kokios susidarė spūstys dėl neveikiančių šviesoforų važiuojant Vilniaus gatve į miesto centrą. Eilinėmis dienomis taip pat susidaro bent kelių automobilių, sukančių į kairę, eilės. Juk toje vietoje prastas matomumas, kartais net sukeliamos avarinės situacijos. Ar negalėtų šviesoforai veikti bent iki 21–22 val., kodėl laukiama, kol atsitiks nelaimė?“ – norėjo žinoti skaitytojas.

Šį klausimą perdavėme rajono savivaldybės atstovams. Jie pažadėjo reaguoti į šią problemą. „Dėkojame už pastabas. Jūsų pasiūlymas dėl miesto centre esančių šviesoforų bus apsvarstytas artimiausiame, liepos mėnesio, savivaldybės Saugaus eismo komisijos posėdyje“, – atsakė rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Ir dar reiktu veidrodį įrengti Jaunimo - Nuotekų gatvių sankryžoje, nes jeigu atvažiuoji Jaunimo gatve nuo "Čeversa" parduotuvės ir nori kirsti sankryžą, kad važiuoti link stadiono, tai reikia labai stipriai minti gazą, nes niekad nesimato ar kas neatvažiuoja nuo Krekšlių pusės. O būna tokių "erelių" nuo Krekšlių pusės atvažiuoja, kad...
  • as :
    dariaus ir gireno gatveje irgi reikia sviesoforo, po darbu ten pravaziuot sudetinga
  • Ukmerge :
    Ziedas tiktu
  • as :
    ar nebutu patogiausia ziedas irengti
    • Anonimas :
      Labai gera mintis,turėtų būti žiedas.
  • ukm :
    iki 18 h. tuscias miestas
  • Žinovas :
    O tai be pastebėjimo pats Jackūnas nesugebėjo pamatyt problemos? :DD

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas