Konteinerių aikštelė – sutvarkyta, šalia – šiukšlynas.

Nuomonių telefonas

Sutvarkytos aikštelės verčiamos sąvartynais

Į redakciją kreipėsi Dukstynos mikrorajono gyventoja. Ji sakė, kad dar rudenį prie Daukanto g. 63 namo buvo sukrauta krūva lapų. Tačiau jų niekas neišvežė. „Atėjus pavasariui ir prasidėjus darbams, čia pradėtos nešti ir kitos žaliosios atliekos, įvairios šiukšlės. Ar kada nors bus sutvarkyta ši vieta?“ – teiravosi skaitytoja.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė patikino, kad rudenį visos konteinerių aikštelės buvo sutvarkytos. Deja, pavasarį šalia jų vėl pradėti krauti sąvartynai. „Mūsų žmonės nori gyventi šiukšlyne, todėl nepaiso reikalavimų žaliąsias atliekas vežti į Kopūstėlius, kur yra jų kompostavimo aikštelė, o verčia ten pat, kur gyvena“, – akcentavo seniūnė.

Ji taip pat sakė, jog du pastaruosius mėnesius buvo sugedęs seniūnijos automobilis, tad darbai sustojo. „Prieš kelias dienas jis buvo pataisytas, tad iš šio mikrorajono jau išvežėme vieną užslėptą sąvartyną, tvarkysime ir kitus“, – teigė Z. Pečiulienė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Ukmergiškis. Jeigu žmogus nori kažką padaryti, visuomet ras būdą kaip tai padaryti. Jeigu žmogus nenori kažko daryti,visuomet ras pasiteisinimą.
  • Dukstynos kaimo gyventojas :
    Šiaip prie šių konteinerių visad betvarkė, nes retai išvežami konteineriai. Viskas ,,ale pagal grafiką". O ar kas paskaičiavo kelių namų gyventojai jais naudojasi? vežtų laiku, t ai nebūtų tokios netvarkos. Kas pastoviai darosi prie Vaižganto kapinių konteinerių...baisu.
  • Kazys :
    Tiesa automobilis buvo sugedes tikrai ,nesaspats asmeniskai atidirbinejau uz pasalpas
  • Gyventojas :
    Seniūnė meluoja. Ne viskas buvo išvežta. O kai dalis liko, tai ir krauna kas netingi.
  • Amber :
    Nestumkit ant seniūnės,patys šiukšlinat,ne seniūnė.Bet,kad automobilis buvo sugedęs du mėnesius ,tai jau pasakos.Reikėtų seniūnijai pagalvot apie slaptas kameras,kokias medžiotojai naudoja.Nubaustų vieną kitą šiukšlintoją normaliomis baudomis,manau būtų tvarka.
  • Anonimas :
    Tokie jau pasiteisinimai,kad juokas ima... tikrai laikas pailseti namuose, jokios naudos tik priekaistai zmonem...
  • Anonimas :
    Nebejuokinkit del automobilio... visalaik randa kazkokius pasiteisinimus...
  • Buvusių nebuna :
    Seniūnė kaip visada meluoja. Jau senai laikas jai atsisakyti savo pareigų. Darbo jokio, tik pasiteisinimai ir melavimas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas