Jeigu atpažinote šiuos rūbelius, praneškite pareigūnams.

Aktualijos, Naujausi

Pareigūnų manymu, įvyko nesusipratimas

Birželio 19-ąją, pirmadienį, apie 16 valandą, prie Obelių ežero, esančio šalia Pivonijos seniūnijos Laičių kaimo, suvažiavo visos gelbėjimo tarnybos. Ežere buvo ieškoma galimai paskendusio mažamečio berniuko.

Tądien Bendruoju pagalbos telefonu paskambinę žmonės pranešė, kad atvykę prie Obelių ežero pakrantėje ant suoliuko rado vaiko rūbelius – marškinėlius, šortus, vasarines basutes, o aplinkui nieko nesimatė. Apie tai buvo informuoti rajono policijos pareigūnai, ugniagesiai, medikai.

Prie ežero atvykę gelbėtojai pradėjo galimai dingusio vaiko paiešką vandenyje. Informacija apie tai bei rastų drabužėlių nuotrauka buvo išplatinta „Gimtosios žemės“ internetiniame puslapyje, kituose informaciniuose portaluose.

Netrukus atsirado mačiusiųjų, kaip moteris įsodino vaikus į automobilį ir išvažiavo, palikusi šiuos rūbus. Ugniagesiai gelbėtojai paieškas ežere nutraukė. Pakrantėje gulėjusius drabužius išsivežė policija, kuri ir tęsia paiešką.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė patvirtino, jog iki ketvirtadienio į policiją dėl vaiko drabužėlių niekas nesikreipė. Pasak pareigūnų, matyt, įvyko nesusipratimas, o berniukas – gyvas ir sveikas.

„Prie Obelių ežero poilsiavęs liudininkas pasakojo, kad dar šeštadienį matė mamą su maždaug 5-erių dukra ir 7-erių sūnumi. Vaikai maudėsi ežere, paskui sėdėjo krante. Vėliau, anot liudininko, moteriai kažkas paskambino, po pokalbio ji greitai susirinko daiktus ir visi, net neapsirengę, išvažiavo automobiliu“, –  teigė A. Krogertienė, pridurdama, jog pareigūnai mano, kad mama paėmė ne visus daiktus, tiesiog  pamiršo berniuko rūbus.

Žmonės rastus vaikiškus drabužius padėjo ant greta buvusio suoliuko. Tačiau paliktų rūbų niekas taip ir negrįžo pasiimti, o praėjus porai dienų kiti poilsiautojai ėmė įtarinėti, kad  galėjo įvykti nelaimė.

 

Dainiaus VYTO nuotr.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas