Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai, Naujausi

Per Jonines suplėšė sugyventinio kelnes…

Birželio 23-25 dienomis Ukmergės rajone buvo sustiprintas policijos pareigūnų patruliavimas. Joninių šventimo dienomis didesnis dėmesys skirtas viešosios tvarkos užtikrinimui bei saugaus eismo priežiūrai.

Joninių renginiai rajone vyko Vepriuose, Taujėnuose, Siesikuose, kituose kaimuose ir miesteliuose. Kaip „Gimtąją žemę“ informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, šiomis šventinėmis dienomis policijos pareigūnų pagalbos reikėjo Taujėnuose ir Siesikuose. Taujėnuose teko tramdyti susipešusius jaunuolius, Siesikuose – iš šventės išprašyti neblaivų vyriškį.

Kur kas audringiau Joninės buvo švenčiamos ukmergiškių namuose. Per savaitgalį policija sulaukė 24 pranešimų dėl konfliktų šeimose, galimo smurto tarp artimųjų, garsiai leidžiamos muzikos ar kaimynų nusiskundimų. Joninių naktį vaitkuškietis, kad sugyventinė suplėšė jo kelnes. Šeimyninius konfliktus pareigūnai sprendė ir Želvos seniūnijos Laumėnų kaime, Deltuvos miestelyje. Gyventojai pranešė apie triukšmą bei vaikų verksmus viename iš butų Ukmergės mieste. Pareigūnai vyko pas lėbaujančią ir, anot pranešėjo, vaikų neprižiūrinčią motiną, tramdė rėkaujantį patėvį, taip pat teko sudrausminti ir neblaivią dukterį… Panašių iškvietimų buvo sulaukta ir naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Buvusių nebuna :
    Joninių naktį vaitkuškietis, kad sugyventinė suplėšė jo kelnes. Žurnalistas irgi dar neatsipagiriojo. Taisykit klaidas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas