Renginys vyko Atkočių bendruomenės salėje.

„Kultūra - mūsų dvasios stiprybės šaltinis“, Kultūra

Mamoms supynė sveikinimų vainiką

Brangioji saule, kai iš dangaus žiūrėsi į žemę, pačiais šilčiausiais spinduliais glostyk mano mamos galvą, kad ji pajustų, kokia man yra brangi. Vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs mano mamą pakštelk jai į skruostą, kad atmintų, kaip aš ją bučiuodavau vaikystėje. Dieve, saugok mano didžiausią turtą, mamą, ir išklausyk jos tylių maldų…“ – šiais gražiais žodžiais Atkočių kaimo padalinio vyresnioji bibliotekininkė Dalia Tamošiūnienė pasveikino Atkočių bendruomenės salėje susirinkusias mamas, močiutes, auginančias ar jau į gyvenimą išleidusias savo vaikus. Šią gražią, saulėtą penktadienio popietę visos dainos, visi gražiausi posmai susipynė į nuostabų sveikinimų vainiką. Koncerto metu savo dainas mamytėms skyrė Siesikų kultūros namų meno vadovas Paulius Geiša, jo žmona Dalia. O visą renginį padėjo vesti poetiško ir gražaus žodžio nestokojanti Siesikų padalinio vyresnioji bibliotekininkė Rima Vilčinskienė.

Renginio metu mamoms įteikta po pavasarišką žiedą. Susirinkusiųjų širdyse skambėjo nuoširdžiausi akordai mamoms, salėje vis pasigirsdavo vaikiškas juokas, o mamų, močiučių akyse karts nuo karto sublizgėdavo džiaugsmo ašara.

Po koncerto bibliotekininkė Dalia visas viešnias pakvietė į biblioteką, kurioje jų laukė šiai dienai skirta parodėlė „Gražiausios poetų eilės Mamai“. Šilti posmai ir kuklios vaišės sušildė mamyčių ir močiučių širdis.

Renginio organizatoriai dėkingi šventės rėmėjams – UAB „Sigutės gėlės“ ir Atkočių agroserviso vyriausiajai buhalterei Danutei Dūdaitei.

G. ž.“ inform. logo2

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas