Asociatyvinė pexels.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Rūkyti šalia prekybos centro įėjimo nėra uždrausta

Į „Gimtosios žemės“ redakciją paskambino rūkaliais nepatenkintas vyras. Jį trikdo šalia prekybos centrų įėjimų rūkantys žmonės. „Ne vienoje miesto vietoje yra draudžiama rūkyti, kodėl to negalima padaryti ir prie įėjimų į prekybos centrus? Kodėl nerūkantis žmogus yra priverstas kvėpuoti cigarečių dūmais? Tegul jie eina kur nors už kampo ir rūko“, – savo nepasitenkinimą dėstė jis.

Rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus paaiškino, kad kol kas rajono Savivaldybės taryba yra nustačiusi dvi vietas mieste, kuriose negalima rūkyti – Vienuolyno gatvėje ir Kęstučio aikštėje. Taip pat rūkymą riboja ir kiti teisės aktai, kurie draudžia rūkyti šalia ugdymo įstaigų ar ligoninių. Prekybos centrai į šį sąrašą neįtraukti. „Jeigu parduotuvės savininkai šalia įėjimo nėra pastatę ženklo „Rūkyti draudžiama“, tai daryti šioje vietoje galima“, – sakė vedėjas.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ! :
    Ot tai problema rado,matai kad ruko prie prekybos centro ir nenori kvepuoti dumais,tai tereikia kelioms sekundems sulaikyti kvepavima ir praeiti neikvepus. Bet tai kvailyste,kasdien kvepuoji uzterstu oru ir tokia smulkmena kaip tabako dumai kazkieno ispusti lauke i ora juokinga dumu doze. Daug blogiau tie kur pastoviai ruko autobusu stotyse,ypac kai ir taip veluoja autobusas,o dar koks negalintis pakenteti rukorius sumasto islysti parukyti,dazniausiai kai jau zmones pradeda lipti i autobusa,tada rukoriams prisireikia brautis ir taip kartojasi kiekvieno miesto stotyje,tai realiai nervina ir tikrai buna sunku susivaldyti tiems rukoriams nedavus i snuki. Per juos autobusai veluoja,tad draudimo rukyti autobusu stotyse butinai reikia.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas