Oficiali maisto prekių parduotuvės LIDL statybos pabaiga – šių metų pirmame ketvirtyje.

Aktualijos, Naujausi

Paskelbta oficiali „Lidl“ atidarymo Ukmergėje data

Artėjant Velykoms, kitą savaitę, ketvirtadienį, balandžio 13 d., 8 val. duris pirkėjams atvers iškart dvi „Lidl“ parduotuvės: Ukmergėje (Vytauto g. 111A) bei Šiauliuose (Tilžės g. 217), o šio prekybos tinklo žemėlapis Lietuvoje aprėps jau 28 prekybos taškus. „Lidl“ lieka ištikimas savo principui siūlyti geriausią kokybę palankiausia kaina rinkoje ir nepaliauja stebinti pirkėjų specialiaisiais pasiūlymais – šiuo metu, be kita ko, ir velykiniais.

Ukmergėje duris atversiantis „Lidl“ – pirmoji tinklo prekybos vieta šiame mieste. Tuo metu Šiauliuose pirkėjus pakvies jau antroji „Lidl“ parduotuvė. Tačiau šio prekybos tinklo pirkėjai Lietuvoje gali būti tikri: visose „Lidl“ parduotuvėse jie ras vienodą asortimentą, vienodas tų pačių prekių kainas ir tokias pat akcijas bei specialiuosius pasiūlymus. Be to, kovą atlikus nuodugnią rinkos analizę, reguliarios „Lidl“ kainos buvo sumažintos – taip pat visame prekybos tinkle, kaip ir skelbia naujausios komunikacijos kampanijos šūkis „Viena šalis, viena kaina“.

„Kiekvienos naujos parduotuvės atidarymas reiškia, kad dar daugiau Lietuvos gyventojų galės asmeniškai įvertinti  geriausią rinkoje kainos ir kokybės santykį, – teigė Radostin Roussev-Peine, UAB „Lidl Lietuva“ generalinis direktorius. – Mūsų ligšiolinė patirtis įrodo – pirkėjams esame reikalingi ir įdomūs. Artėjančių švenčių proga linkime skirti daugiau laiko sau bei savo artimiesiems, o savo kasdieniu nuosekliu darbu siekiame palengvinti apsipirkimo rūpesčius. Pažadame – Velykos su „Lidl“ bus labai skanios ir neprivers daug išlaidauti.“

Net tris savaites iki Velykų, kiekvieną pirmadienį į visas „Lidl“ parduotuves pristatomi visuotinėms šventėms skirto privataus prekės ženklo „Deluxe“ gaminiai. Jų spektras apima visą maisto produktų asortimentą nuo mėsos gaminių, žvėrienos ir žuvies produktų bei jūros gėrybių iki prieskonių ir padažų bei užkandžių. Didžioji dalis „Deluxe“ produkcijos, parduodamos ribotu kiekiu, pažymėta geografinėmis nuorodomis ir įvertinta tarptautiniais kokybės bei aplinkosaugos sertifikatais. „Deluxe“ – tai prabanga, kurią gali įvertinti kiekvienas pirkėjas.

Šiuo metu „Lidl“ prekybos tinklas valdo 26-ias parduotuves, įsikūrusias Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje bei Panevėžyje. Prekybos tinklo atliktos pirkėjų apklausos atskleidė, kad nemažai jų „Lidl“ parduotuvėse mielai lankosi, net jeigu tam reikia atvykti iš atokesnių miestų rajonų ar kaimyninių gyvenviečių.

Atsižvelgdamas į artėjančių pavasario švenčių dienas, prekybos tinklas siekia sudaryti šiuo metu itin didelių pirkėjų srautų sulaukiančių parduotuvių darbuotojams kuo patogesnes sąlygas planuoti darbo bei asmeninį laiką. O drauge rūpinasi, kad visi norintieji ir švenčių laikotarpiu turėtų galimybę patogiai apsipirkti. Įprastas „Lidl“ parduotuvių darbo laikas – kasdien 8–22 val. Siekiant suderinti visų pusių interesus, per šias Velykas 28 „Lidl“ parduotuvės Lietuvoje dirbs sutrumpintu grafiku.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Tai kad Suwalki Lidl'e vis tiek daug pigiau nei lietuvos Lidl'e, taip kad apsimokėjo skatinti Lenkijos ekonomiką.
  • Anonimas :
    Statykit gamyklas ar fabrikus,o ne parduotuves.Ir taip jau parduotuvių yra per daug tokiam mažam miestui.
    • Pranas :
      Tuo labiau,kad pirkėjams teks ją išlaikyt mokant "priedą prie kainos"ir aikčiojant kad konkurenija neveikia
  • stasys :
    Kokia laimė dar viena parduotuvė... ne gamykla ,ne fabrikas.
  • Anonimas :
    Jame apgaulinga pirkt. Reikia visada žiūrėti kilogramo kainą. Nes daug prekių sufasuota po 500g, 400g ir atrodo pigiai. Aišku,yra ir pigesnių prwkių.
  • Anonimas :
    Lidl'le to nerasit,ką randat Suvalkuose.
  • ! :
    Bet tai kokie parazitai tie Lidl,slepe atidarymo data,uzkniso laukt tu amzinu statybu pabaigos,praeita savaitgali nuvaziavau apsipirkt i Suvalkus ir se tau,kad nori Lidl paskelbe atidarymo data. Nu ir paneikit,kad Zapadlo desnis neegzistuoja?
    • Daiva :
      kokia tragedija
    • ¡ :
      O tu paneig,kad nesi kvailys,nes nuvaziavai i Suvalkus neislaukes kada Lidl atidarys.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas