Sveikata

LPKTS nariams – paskaita apie sąnarių ligas

Kovo pabaigoje Lietuvos politinių kalinių ir tremtinių sąjungos (LPKTS) Ukmergės filialo nariai, tęsdami užsiėmimų ciklą sveikatos klausimais, jau ne pirmą kartą sulaukė svečio iš Šiaulių, gydytojo Tomo Vilūno, kuris skaitė paskaitą tema „Sąnarių ligos. Kaip natūraliais būdais gydyti ir stiprinti sąnarius“.

Filialo nariai ir svečiai, gausiai susirinkę būstinės patalpose, susidomėję klausėsi lektoriaus, susipažino su dažniausiai pasitaikančiomis sąnarių ligų atsiradimo priežastimis. Taip pat visi sužinojo, kad judėjimo organų ligos – tai susirgimai, kurie paliečia kremzlinį audinį, todėl nereikia numoti ranka į pirmuosius simptomus. Tai ligos, ribojančios žmogaus judėjimą, o dažnai, kai negalavimai paliečia rankų plaštakas, šios tampa nefunkcionalios.

Gydytojas T. Vilūnas labai įdomiai ir vaizdžiai, su gyvenimiškais pavyzdžiais pasakojo, kaip patys sau kenkiame valgydami nesveiką maistą, mažai judėdami, nesaugodami savo sąnarių. Lektorius pažymėjo: „Vyrauja klaidinga nuomonė, kad sąnarių ligoms neįmanoma užkirsti kelio. Norint kuo ilgiau išsaugoti žmogaus gebėjimą judėti, būti savarankiškam, reikia vykdyti profilaktines, reabilitacines priemones, kurios padėtų išvengti arba atitolinti sąnarių ligas.“

LPKTS Ukmergės filialo nariai turėjo daug klausimų lektoriui, į kuriuos jis atsakė, vyko glaudus ir šiltas bendravimas. Gydytojas pakvietė klausytojus atvykti į Šiaulių natūralios medicinos sveikatos centrą, kuriame atliekamas visapusiškas organizmo ligų nustatymas su naujausia biorezonansine kompiuterine diagnostika.

LPKTS Ukmergės filialo pirmininkė Aldona Kalesnikienė pakvietė gydytoją dar kartą Ukmergėje apsilankyti rudenį ir papasakoti apie širdies kraujagyslių sistemos ligas, jų profilaktiką.

20170316_173158

Gydytojas T. Vilūnas.

20170316_170841

Ukmergiškiai svečiui pateikė daug klausimų.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas