Dainiaus VYTO nuotr.

Nuomonių telefonas

Lentynoje – maža kaina, kasoje – didesnė

Į redakciją skambinęs ukmergiškis skundėsi dėl tvarkos Stoties gatvėje esančioje „Iki“ parduotuvėje, kurioje, jo teigimu, klaidinami pirkėjai. Pasak laikraščio skaitytojo, dažnai prie prekės yra nurodyta mažesnė kaina, o atsiskaitant kasoje paaiškėja, kad ji brangesnė. Šią savaitę vyras pirko kiaušinius. Vitrinoje prie M dydžio kaušinių buvo nurodyta kaina – 0,89 Eur. Tačiau skenuojant prekės kodą kasoje rodė – 0,99 Eur. „Anksčiau taip buvo nutikę ir perkant salotas, – pasakojo pirkėjas. – Buvo užrašyta, kad jos kainuoja 0,79 Eur, o kasoje teko sumokėti 0,99 Eur. Pasiteiravus, kodėl taip yra, darbuotojai teisinosi, kad ne ta kaina uždėta. Bet juk negalima klaidinti pirkėjų. Gal parduotuvės darbuotojai tyčia taip daro? Juk išsirinkęs prekę ir atėjęs prie kasos ne kiekvienas atsisakys ją pirkti, nors ji ir brangesnė keliolika centų“, – savo mintimis dalijosi pašnekovas. Ir pridūrė, kad panaši situacija jam nutiko ir anksčiau, perkant saldainių dėžutę, kurios kaina taip pat buvo didesnė nei nurodyta. Laikraščio skaitytojas norėjo sužinoti, kas parduotuvėje žymi prekių kainas ir kodėl pasitaiko tokių neatitikimų.

UAB „Palink“, kuriai priklauso „Iki“ parduotuvių tinklas, viešųjų ryšių vadovė Berta Čaikauskaitė atsiprašė ukmergiškio už patirtus nepatogumus apsiperkant. „Išsiaiškinome, jog išties kiaušinių kainolapis dėl žmogiškojo faktoriaus nebuvo laiku pakeistas. Informavome parduotuvės darbuotojus apie šį ir galimus kitus kainolapių netikslumus ir paprašėme būti atidesniems. Dėsime visas pastangas, kad tokių situacijų ateityje pavyktų išvengti“, – patikino viešųjų ryšių atstovė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • antas :
    JAI, nespeji, nesugebi viska gerai atlikti siame darbe, KEISK darba, pvz. slaveja.
  • Anonimas :
    Tada ir kainos bus geros ir visi visus suprasite
  • Anonimas :
    Ateikit padirbeti I pc ir pamatysite Kaip suspejate viska atilkti. ?
  • Guste :
    As pirkdama cinamoninius saldainius paziurejau kaina prie ju buvo parasyta 1.04 euro o prie kasos sumokejau 1.39 euro... karta jiems ir akcija buvo gal 98 centai bet po akcijos vel parasyta 1.04...... baisu
  • Eugenijus :
    Kaltos ne kasininkes o vadovai....
  • Eugenijus :
    Maximoj irgi daug ko buna. Kriauses ju saleje 0.99 o kasoje jau 1.36 ir panasiai. Galvojau, kad cia tik nespejo kainu pakeisti, bet kai kita diena atejus vel tas pats tai pyktis ima. Tai pasitycioj imas is zmoniu. Ir kaltos ne asinikes, o vadovai...
  • Anonimas :
    Iki, daug prekių su klaidingom kainom, pastoviai reikia tikrinti.
  • ??? :
    Tai cia ne tik iki,visuose prekybos centruose taip mausto pirkejus. Arba i akcijines prekes vieta padeda labai panasia preke tik jau be akcijos,kad prie kasu pirkejai net zagteletu isgirde suma. Neapgave ko nors jie negali uzmigt.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas