Sportas

Jasiuliškiečiai žaidynėse – antri

Šiaulių universiteto sporto salėje vyko neįgaliųjų jungtinio salės futbolo 5×5 čempionatas. Žaidynėse dalyvavo 12 komandų iš visos Lietuvos, tarp jų – ir Jasiuliškių socialinės globos namų atstovai. Komandos buvo suskirstytos į keturis pajėgumo lygius. Jasiuliškiečiai kartu su Suvalkijos, Aukštelkės ir Macikų socialinės globos namų komandomis žaidė stipriausiame A lygyje. Jasiuliškių komanda 2:0 įveikė Aukštelkę, o su suvalkiečiais ir Macikais sužaidė lygiosiomis (0:0, 1:1).

Bendroje įskaitoje jasiuliškiečiai užėmė antrą vietą, buvo apdovanoti taure ir medaliais. Futbolo komandai atstovavo puolėjai Vilius Dobrovolskas, Pavel Kirilov, Aurimas Novikovas, gynėjai Raimondas Saladinskas, Vitoldas Ginevičius, Jurij Ginevič ir vartininkas Denisas Solodenkin. Sportininkų treneris – Rolandas Baronas, trenerio asistentas – Alvydas Griškevičius.

Treneris ir užimtumo specialistas R. Baronas pasakojo, kad grįžusiai su apdovanojimais komandai ilsėtis nėra kada. Sportininkai intensyviai ruošiasi tarptautiniam žmonių su negalia futbolo lygos turnyrui SENI CUP 2017, kuris gegužės 30–31 dienomis vyks Marijampolėje.

G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas