Dainiaus VYTO nuotr.

Nuomonių telefonas

Žiedo gatvėje šaligatvių nežada rengti

„Nuomonių telefonu“ skambinęs ukmergiškis norėjo sužinoti, kodėl nepasirūpinama pakloti šaligatvius Žiedo gatvėje. Nuo „Lukoil“ degalinės bei „Bikuva“ parduotuvės pėstiesiems tenka eiti kelkraščiu. Jis, kai lyja, drebia šlapią sniegą, pažliunga. Žiemą valant kelius, į pakraščius sustumdomas sniegas, todėl žmonėms tenka klampoti po purvynę. „Galima būtų eiti gatve, bet nesaugu, be to, taško pravažiuojančios mašinos“, – bėdojo vyriškis. Jo nuomone, jei nėra pinigų normaliam šaligatviui, tai bent žvyro būtų galima kelio pakraščiuose papilti ir įrengti takelius. „Juk Žiedo gatvė yra miesto teritorijoje, ja į garažus, baldus gaminančią įmonę vaikšto daug žmonių“, – kalbėjo laikraščio skaitytojas, pridurdamas, jog keliama problema turėtų būti aktuali ir rajono savivaldybės atstovams.

 Tačiau rajono savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyr. specialistas Vygintas Dubauskas patikino, jog artimiausiu metu šaligatviai Žiedo gatvėje nebus klojami. „Dabar mieste yra svarbesnių darbų. Gal yra nepatogumų pėstiesiems, bet jų nėra daug – vaikštoma tik į netoliese esančius garažus, o dirbantys UAB „Narbutas Furniture Company“ dažniausiai į darbą važiuoja automobiliais, be to, Žiedo gatvė – plati“, – kalbėjo vyr. specialistas. Jo nuomone, pilti žvyrą kelkraštyje būtų netikslinga.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    Ukmerge ne laumenai.....
  • Anonimas :
    vilniaus gatves saligatviai tikrai pamirsti
  • Vietinis :
    Pritariu Anonymus, su gatvėmis išties prastai. Teisingas pastebėjimas apie Žemaičių, Klaipėdos, Birutės ir visą tą kvartalą. Tas kvartalas viduryje miesto ir jau apie 60 metu su žvyrkeliais - gėda! Naujesniuose kvartaluose jau senai asfaltas o čia iš mirties taško niekas nejuda...
  • X :
    Kazkodel zaliajame vienkiemyje iki pat autostrados nutiesti trinkeliu saligatviai nors nemanau kad ten labai daug zmoniu vaiksto,o vilniaus g.nuo centro iki tilto ir uz iki parduotuves iki pivonijos mikr.baisus saligatviai net kulniukus galima nusilauzti,bet niekam neidomu...tai ko gi jus dar prasot ziedo g.saligatviu?
  • Anonimas :
    baisu su gatvemis...
  • Ukmergiškė :
    Įdomu, kodėl Ukmergėje netvarkomos gatvės. Reikėtų judėt į priekį. Padėtis iš ties bloga.
  • Anonimas :
    Klaipedos gatves atkarpa nuo Ramygalos ...irgi galetu isasfaltuoti ir tas gatveles Zemaiciu.Gogolio.....
  • Pranas :
    „Dabar mieste yra svarbesnių darbų." pridaryti greitį ribojančių kalnelių - čia tai puikus pavyzdys kur švaistomi pinigai... Dudėnui reikia asfaltą nutiesti... išpjauti medžius piliakalnio... reikia daugiau pavyzdžių? Kodėl daroma viskas ko žmonės nenori? niekada nesupratau ir nesuprasiu... jei darytumėt ko žmonės prašo - žmonės tai vertintų ir remtu, o dabar ... yra kaip yra :(

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas