Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Šeimose nesiliauja smurtas

Praėjusį savaitgalį vėl neišvengta smurto artimoje aplinkoje atvejų. Net du kartus buvo smurtauta mažamečių vaikų akivaizdoje.

Šeštadienį į Policijos komisariatą kreipėsi 1977 metais gimusi moteris. Jos teigimu, penktadienį, apie 22 valandą, 1983 metais gimęs vyras ukmergiškę sumušė. Moteriai nustatyti juosmens ir rankos sumušimai. Visą šį įvykį matė šalia buvęs mažametis, gimęs 2011-aisiais, vaikas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną, apie 17.30 valandą, Deltuvos gatvėje smurto ėmėsi kitas panašaus amžiaus ukmergiškis. 1981 metais gimusio vyro auka tapo jo dvejais metais vyresnė sugyventinė. Įtariamasis moterį tampė už plaukų, rankomis spaudė kaklą, daužė. Į Bendrąjį pagalbos centrą su pagalbos prašymu paskambino kartu buvęs keturiolikmetis.

Pykčio užvaldytas vyriškis atvykusius patrulius pasitiko itin nesvetingai. Bandant sulaikyti smurtautoją pareigūnai sulaukė jo pasipriešinimo – šis stumdėsi, bandė suduoti policininkams. Vyriškis buvo sutramdytas tik panaudojus specialius imtynių veiksmus, elektros impulso prietaisą „Taser“ ir uždėjus antrankius. Įtariamasis pristatytas į rajono Policijos komisariatą.

Šeštadienį, apie 22.30 valandą, pareigūnams teko vykti į dar vieną iškvietimą dėl smurto. Jonuškų kaime nukentėjo 1965 metais gimęs vyras. Jo skriaudikas – dvidešimt devynerių sūnus.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • regina :
    Socialine zmoniu atskirtis veda prie labai blogu pasekmiu
  • Nesvarbu :
    Turbut pasalpas gavo;(

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas