LPVA gretose yra 32 ukmergiškiai.

Aktualijos

Policijos veteranai apžvelgė metus

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Ukmergės rajono policijos komisariato salėje apžvelgti praėjusių metų susirinko policijos veteranai. Lietuvos policijos veteranų asociacijos (LPVA) Ukmergės filialo ataskaitiniame susirinkime dalyvavo ir svečiai – LPVA valdybos nariai Stasys Bunokas ir Josifas Urbonas.

Policijos veteranus suvienijęs filialo pirmininkas Georgijus Smoliakas pasidžiaugė, kad šiuo metu LPVA gretose yra 32 ukmergiškiai, du prisijungė praėjusiais metais. Pirmininkas apžvelgė svarbiausius 2016-ųjų įvykius, priminė, kad pernai ukmergiškių atstovai dalyvavo Respublikiniame policijos veteranų sąskrydyje, iš kurio grįžo su antros vietos taure. Dar vienas įsimintinas pasiekimas – Lietuvos policijos veteranų šaudymo varžybose Raimondas Butrimavičius užėmė penktą vietą.

Susirinkimo dalyviams S. Bunokas paaiškino 2010–2013 m. sumažintų pensijų atstatymo tvarką.

Ataskaitinio susirinkimo rimtį praskaidrino Ukmergės kultūros centro etnografinio kolektyvo „Pyniava“ pasirodymas. Šiame kolektyve, kuris susibūrė Ukmergės policijos komisariate, dar ir dabar dainuoja bei groja keletas buvusių policijos darbuotojų. Tad koncerto metu ne tik skambėjo liaudies dainos, bet susirinkimo dalyviai smagiai pasimokė šokių.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas