„Sodros“ darbuotojų netenkina pasikeitimai.

Aktualijos

Klausimas dėl „Sodros“ aikštelės dar neišspręstas

Praėjusiame Saugaus eismo komisijos posėdyje buvo svarstomas „Sodros“ prašymas perkelti automobilių stovėjimo trukmę ribojantį kelio ženklą. Jis čia atsirado praėjusių metų pabaigoje siekiant atlaisvinti automobilių statymo vietas gyventojams, o ne užgrūsti jas „Sodros“ ir kitų aplink esančių įmonių darbuotojų automobiliais. Tąkart komisija nusprendė savo sprendimo nekeisti ir viską palikti taip, kaip yra.

Vis dėlto prieš penkiolika metų už savo lėšas aikštelę įrengusi „Sodra“ nusileisti lengvai neketino. Ji kreipėsi į rajono Tarybos narį Regimantą Baravyką, kuris inicijavo, kad klausimas dėl ženklo perkėlimo komisijoje būtų svarstomas dar kartą. Prieš pat posėdį savivaldybė sulaukė dar vienos naujienos – Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Utenos skyrius dėl šio klausimo kreipėsi į teismą. Taip pat įstaigos vadovas kviečia susitikti rajono savivaldybės administracijos direktorių S. Jackūną.

Komisijos narių diskusijose nuomonės vėl išsiskyrė, tačiau sprendimo šįkart nuspręsta nepriimti. Norima palaukti abiejų įstaigų vadovų susitikimo ir galutinį sprendimą priimti išklausius visus „Sodros“ argumentus.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • vacys :
    Vilniaus regiono keliai gal ir atsako,bet abejoju kad taip sumaste ir nusprende jie? Uz kalnelius reiktu susivienyt bendram ieskiniui. Kiek servise tenka palikti uz spyruokles ir kitas vaziuokles dalis?! Autobusu vairuotojus tai tik uzjaust reikia. O vartu mokestis gal ir pabrango,o kur rusiavimo linija? i kaina siuksliu buvo itraukta.
  • Vacys :
    Visus juos reik i teisma,uz kosmini siuksliu mokesti,uz kalnelius ir saleles. Ir t.t.
    • Darius Varnas :
      Kalnelius ir saleles atsako Vilniaus regiono keliai , o dėl šiukšlių kainos kaltas vartų mokestis kuris pabrango 10 kartų , tikiuosi kitais metais pavyks sumažinti kainą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas