Seniūnija nesiruošia pjauti šalia skulptūros augančių daugiamečių želdinių.

Nuomonių telefonas

„Jei gražu sėdėti šiukšlyne, tegu jame ir sėdi…“

Į redakciją paskambinusi Anykščių gatvės gyventoja pasidalino savo pastebėjimais. Ji piktinosi netvarka prie „Maxima“ parduotuvės, tiksliau vieta prie netoliese esančio paminklo šeimai. Šalia jo, pasak moters, auga krūmai, kurie pavasarį suželia ir užgožia skulptūrą. „Ta teritorija niekada netvarkoma, primėtyta šiukšlių“, – tvirtino gyventoja. Ji taip pat kalbėjo apie netoliese esantį turgelį bei ten pastebėtą netvarką. Užsiminė moteris ir apie aikštelę, esančią priešais „Camelia“ vaistinę. Neva ten nuolat telkšo balos, o po šlapdribos, lietaus visai praeiti neįmanoma. „Įdomu, kas visa tai turėtų sutvarkyti“, – klausė laikraščio skaitytoja.

Miesto seniūnė Zita Pečiulienė paaiškino, jog minėtoji teritorija prie parduotuvės yra privati. Seniūnija, t. y. viešuosius bei visuomenei naudingus darbus dirbantys žmonės, patvarko tik plotelį prie paminklo. „Kas žemės sklypo savininkas, mes nežinome ir neturime pagrindo jį raginti susitvarkyti ar bausti. Ten juk nėra dilgėlių ar piktžolių, auga dekoratyviniai daugiamečiai augalai. Vieniems tas gėlynas negražus, o savininkui gal patinka…“ – kalbėjo Z. Pečiulienė, pridurdama, jog seniūnija savo iniciatyva nieko keisti negali. Pasak seniūnės, privati yra ir aikštelė prie vaistinės „Camelia“, todėl ją tvarkyti turi savininkai.

„Dukstynos mikrorajone esančio turgelio aplinka turėtų pasirūpinti patys prekeiviai. Žmonėms duota vieta prekybai. Jeigu jiems gražu sėdėti šiukšlyne, tegu jame ir sėdi. Negi seniūnija skirs darbuotoją, kuris ten bus ir valys?..“ – teigė seniūnė.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    pensininke jeigu seniune nesusitvarko reiskia kad laikas iseiti is darbo ir leisti dirbti kitam kaip galima nesusitvarkyti su savininkais juk yra visokiu budu laikas pakrutinti galva o ne sideti ir rasyti nesmones
  • Klientas :
    Prie Camelijos yra geliu pardotuve gal? O gal gaila savininkui geliu papuošti aplinkai ? ka?
  • miestietis :
    Tai ką veikia ta miesto seniūnė Z. Pečiulienė, jei nieko nežino? Gal rajono meras žinotų ar gali sužinoti ką reikėtų paraginti dėl šios betvarkės?
  • d :
    cia panasiai kaip su tapkiu fabriku prie dviraciu tako... niekaip niekam nepavyko issiaiskinti kam priklauso tas tapkiu fabrikas... o paskui graziai graziai parduotas ir ale bus viesbutis ar tai kavine. idomu kodel buvo tokia paslaptis kas savininkas? taip ir cia.... niekas nieko nezino.
  • Ričardas :
    „Kas žemės sklypo savininkas, mes nežinome ir neturime pagrindo jį raginti susitvarkyti ar bausti. Ten juk nėra dilgėlių ar piktžolių, auga dekoratyviniai daugiamečiai augalai. Vieniems tas gėlynas negražus, o savininkui gal patinka…“ - jei nenori žinot tai ir nežino kas savininkas, ar gi ne taip?
  • Violeta :
    Kaip matosi iš nuotraukos, teritorija priklauso įmonei, tad gal pirmiau reiktų pasikreipti su skundu į įmonės administraciją, o nesulaukus atsakymo kreiptis į žurnalistus ir reikšti savo nepasitenkinimą?
  • Anonimas :
    O kodėl negalima uždėti savininkams baudos,jei nesitvarko?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas