Dainiaus VYTO nuotr.

Nuomonių telefonas

Žiema baigiasi, o kalėdinio konkurso rezultatų niekas neskelbia

„Dar prieš šv. Kalėdas miesto seniūnija visus miestelėnus ragino puošti savo įstaigų pastatus, gyvenamuosius namus. Buvo žadama surengti konkursą ir šventiškiausiai, išradingiausiai pasipuošusius apdovanoti. Skelbtos net nominacijos, kurioms pasiūlymus reikėjo pateikti iki sausio 6 dienos. Tačiau jau baigiasi žiema, o kalėdinio konkurso rezultatų niekas neskelbia. Gal jis neįvyko, nesulaukta pasiūlymų? Miestas šiemet nebuvo gražiai papuoštas…“ – savo mintimis dalijosi „Nuomonių telefonu“ skambinusi ukmergiškė.

Miesto seniūnė Z. Pečiulienė informavo, jog konkursas įvyko, o jo rezultatus paskelbti ir apdovanoti nominantus planuojama seniūnijos ataskaitinio susirinkimo metu, kuris numatytas kovo 1 dieną. „Nors pasiūlymų sulaukėme nedaug, tačiau laimėtojus išrinkome. Nutarėme atskiro renginio neorganizuoti. Ataskaitinį susirinkimą pradėsime nuo gražiausiai šventėms pasipuošusiųjų pagerbimo“, – žadėjo seniūnė.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Puosejas :
    Koks poziuris taip ir puosia miesta. Juk galima buvo apdovanoti per tris karalius...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas