Asociatyvinė pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Skundėsi prie namo rūkančiais moksleiviais

Su redakcija susisiekė Maironio gatvės 2 namo komendantas, kuris išsakė nuomonę apie jaunąją kartą. Jis kalbėjo, kad jo daugiabutyje apie 80 procentų gyventojų yra pagyvenę žmonės ir jie susiduria su greta esančioje gimnazijoje besimokančiais jaunuoliais: „Iš mokyklos prie mūsų namo ateina merginos ir keli berniukai: visur prispjaudo, prišiukšlina, primėto nuorūkų, nuolatos keikiasi, o į pastabas nereaguoja.“ Taip pat vyriškis sakė, jog bandė su tuo kovoti įvairiais būdais, kreipėsi ir į mokyklą, ir į policiją, tačiau, jo nuomone, dabartinis jaunimas nebijo nieko – nei mokytojų, nei tėvų. „Man vyresnis žmogus visada buvo autoritetas. Jei būčiau jaunesnis, už sprando paimčiau ir tokius moksleivius nuvesčiau pas direktorių. Dabar tikiuosi, kad bent mano mintis perskaitę tokių jaunuolių tėvai ras būdų, kaip juos sudrausminti“, – dėstė vyriškis.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • ... :
    na, ką jūs, gimnazijose tik patys geriausi... jie taip negali elgtis, nešmeižkit gimnazistų...
  • Anonimas :
    gyvenu Basanavičiaus gatvėje šalia gimnazijų, baisu kas darosi. Manau šita problema išsispręs tik tuo atveju, kai bus leidžiama rūkyti mokyklos teritorijoje. Mokykloje ir jos teritorijoje rūkyti negalima, o daugiabučių namų kiemuose, kurie yra šalia mokyklos tai galima rūkyti? Ar taip sprendžiama moksleivių rūkymo problema? Mokyklų vadovai nuėjo lengviausiu keliu, nerūko mokykloje, vadinasi moksleiviai nerūko.
  • Ričardas :
    Užsirakinkit žmonės laiptines, juk yra visokių kodinių spynų. Arba pasikeiskit gyv vietą nestenėję. Rašo visi ,,oi kokie mes buvom angelai ir tt... nesamonės, visais laikais jaunimas šėliojo ir pan... Man virš 50 metų - primenu mokyklos laikus ir rūkėm ir išgerdavom, visko būdavo... mokiausi gerai, baigiau Vilniuas universitetą po to...
  • Anonimas :
    Aplamai baisu kas vyksta prie maironio gatves ir prie basanaviciaus ateina geria pamoku metu ruko vemia prie laiptiniu dievazi jai dar nors viena ryta pamatysiu tikrai nufotagrafuosiu ir patalpinsiu viesai kad visi matytu nes negalima taip suprantu nu rukai rukyk bet elkis zmoniskai nesiukslink neizeidinek gyventojiu o ne tai kad apstoja laiptine praeit neimanoma ir dar priekaistus reiskia kad ko cia vaikstai ir aiskini tai atsipraau gal skraidyt pradet kad ponu neuzkabint aplamai mano laikais antano smetonos gimnazijos mokytojai ar direktorius gaudydavo ir tikrai budavo ramiau o basanavicius niekada nekreipe demesio
  • Anonimas :
    Gyvenu salia 3 vidurines. Ateina ne vyresni kaip treciokai i laiptine ir laiptinej priruko ir prisiukslina.
  • Anonimas :
    Kodėl policija nedaro reidų, ir nebaudžia tėvų?
    • Palicinykas :
      Nes policijos Ukmergėje nėra.
  • Anonimas :
    Baisu kas darosi prie šalia esančių namų qimnazijų su rūkančais šiūkšlinančiais qimnazistais

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas