Kai kuriose pėsčiųjų perėjose įrengti greičio slopinimo kalneliai, tačiau be tinkamo apšvietimo jie nėra visiškai efektyvūs.

Nuomonių telefonas

Kodėl perėjų apšvietimu susirūpinama tik įvykus nelaimei?

„Nuomonių telefonu“ skambino mūsų skaitytojas, kuris domėjosi pėsčiųjų perėjų apšvietimu. Vyriškis pastebėjo, kad netoli prekybos centro „Maxima“, esančio Antakalnio gatvėje, yra trys perėjos. Viena jų, esanti šalia Jaunimo gatvės, visiškai neapšviesta. „Važiuojant nuo Graužiečių kalno pusės, ypač, kai tamsu ir lyja lietus, ši vieta tampa labai pavojinga – pėstieji yra nematomi. Pastebėjau, kad papildomai perėjos apšviečiamos tik tada, kai jose atsitinka nelaimė. Kodėl nėra užbėgama įvykiams už akių?“ – teiravosi ukmergiškis.

Rajono savivaldybės administracijos atstovė spaudai Daiva Zimblienė teigė, kad pėsčiųjų perėjos Ukmergėje įrengiamos, modernizuojamos ir tvarkomos remiantis Ukmergės rajono savivaldybės Saugaus eismo komisijos sprendimais. Atsižvelgiant į laikraščio skaitytojo pastabas, klausimas dėl Antakalnio ir Jaunimo gatvių sankirtoje esančios pėsčiųjų perėjos apšvietimo bus įtraukas į artimiausio Saugaus eismo komisijos posėdžio darbotvarkę.

Norite pasidalinti savo mintimis ar sužinoti atsakymą į Jums rūpimą klausimą? Laukiame Jūsų laiškų el. paštu gzeme@gzeme.lt arba skambučių tel. nr. 8 605 19 277.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vitalijus :
    Todel kad kaip visada nera lesu!
  • Anonimas :
    Kodel nuo maksimos vaziuojant prie norfos apsviestos perejos papildpmai lempos pastatytos .puiku.galetu ir prie iki ir tilto kur perejos yra taipat apsviesti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas