Redakcijos archyvo nuotr.

Kriminalai

Degantys skudurai „davė darbo“ ugniagesiams

Praėjusią savaitę gana daug darbo turėjo rajono ugniagesiai. Iš viso jiems teko į įvykius vykti devynis kartus.

Du kartus – vasario 6 ir 9 dienomis – ugniagesiai skubėjo gesinti kaminuose degančių suodžių Deltuvos miestelyje bei Dukstynos sodų bendrijoje.

Po kartą gaisrininkai padėjo policijos pareigūnams ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojams. Pirmųjų prašymu reikėjo traukti įklimpusį automobilį Mairūnų gatvėje, o antrųjų – išnešti ligonį iš namo Piliakalnio gatvėje.

Vasario 9-ąją du kartus skirtingu laiku teko skubėti į Vidiškių seniūnijos Šventupės kaimą. Abu iškvietimai buvo tokie patys – degė šiukšlės buitinių atliekų konteineriuose. Skyrėsi tik vieta ir laikas.

Vasario 10-ąją ir 12-ąją ugniagesių pagalbos prireikė patalpose užsidegus skudurams. Penktadienį, apie 20 valandą, Siesikų miestelyje kilo gaisras vieno aukšto gyvenamojo namo viduje. Užsiliepsnojo koridoriuje buvę skudurai. Apdegė apie du kvadratinius metrus sienos ir grindų. Gaisro metu iš namo buvo išvestas vyras, jis nenukentėjo. Po dviejų dienų skudurai degė Deltuvos miestelyje. Gyvenamojo namo virtuvėje jie užsidegė nuo šalia stovėjusios krosnies. Laimei, didelės žalos ugnis nepadarė.

Šeštadienį Taujėnų seniūnijos Lėno kaime degė ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė statinio stogas ir medinė pastato dalis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas