A. Sakas (dešinėje) su trečios vietos taure.

Sportas

Ukmergiškių imtynininkų komandai – trečioji vieta

Sausio 14 d. Kauno rajone, Ringauduose, vyko atviras moksleivių (gimusių 2005 metais ir jaunesnių) dziudo čempionatas Laisvės gynėjų dienai paminėti ir dziudo pradininko Lietuvoje Antano Stasio Bubnelio taurei laimėti. Šiame čempionate dalyvavo sportininkai iš visos Lietuvos bei svečiai iš Latvijos ir Lenkijos.

Ukmergės sporto centrui atstovavo 17 sportininkų, iš jų 9 grįžo pasipuošę medaliais. Pirmąją vietą iškovojo Pijus Auglys (46 kg). Antrąsias vietas pelnė Kipras Pikauskas (55 kg) ir Gabrielė Dolgovaitė (+52 kg). Bronzos medaliais pasipuošė Kipras Buteikis (23 kg), Arijus Augūnas (30 kg), Paulina Stalionytė (40 kg), Naglis Gutauskas (38 kg), Joris Prenis (42 kg) ir Titas Ambrazevičius (60 kg). Pralaimėję kovas dėl trečios vietos penkti liko Rapolas Boska (27 kg), Tautvydas Didžiokas (38 kg) ir Vakaris Aliūkas (42 kg).

Susumavus rezultatus iš 23 komandų, nusileidę tik sportininkams iš Vilniaus „Viesulo“ ir šeimininkams iš Kauno rajono, ukmergiškiai iškovojo trečios vietos komandinę taurę.

Ukmergės sportininkus treniruoja dziudo skyriaus sporto mokytojai Artūras Sakas ir Eugenijus Simonaitis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas