Dainiaus VYTO nuotr.

Aktualijos, Naujausi

Pėsčiųjų perėjose – geresnis apšvietimas

Prieš Naujuosius metus Dariaus ir Girėno gatvėje, ties pėsčiųjų perėjomis, įrengtas vadinamasis kryžminis apšvietimas. Abiejose gatvės pusėse pastatytos naujos atramos šviestuvams su LED lempomis.

Iki šiol mieste taip buvo apšviesta vienintelė perėja – Antakalnio ir Draugystės gatvių sankryžoje, ties „Šilo“ pagrindine mokykla. Pertvarkyti Dariaus ir Girėno gatvėse esančių perėjų – ties socialiniu būstu, prekybos centru „Norfa“ ir ties garažais – apšvietimą nuspręsta po kelių eismo nelaimių, kai nukentėjo pėstieji. Taip pat čia atsiras ir greičio ribojimo kalneliai.

Kaip „Gimtajai žemei“ sakė rajono savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas, šiais metais efektyvesnį „kryžminį“ apšvietimą numatyta įrengti Vilniaus gatvės pėsčiųjų perėjose, taip pat Vytauto ir Veterinarijos gatvių sankryžoje.

Pasak S. Jackūno, neseniai mieste baigti darbai Vasarnamių gatvėje. Iki šiol buvo apšviesta tik jos dalis, dabar šviesu bus visoje gatvėje. Taip pat gatvių apšvietimas įrengtas Siesikų seniūnijos Mikėnų kaime. Iki šiol čia esančios gatvės nebuvo apšviestos.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Amber :
    Keturios perėjos trijų šimtų metrų ruože Dariaus ir Girėno gatvėje,manau yra per daug.
  • matau :
    Antakalnio ir jaunimo gatviu sankryza. Kampine iki perja vilniaus gatvei. Vytauto gatves perejos. Ten matyt netamsu. Is centro ivazevimas i deltuvos gatve prie kaukiu. Baisu kaip tamsu ten isvis.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas