Kriminalai

Garaže rastas vyras perduotas medikams

Ukmergės rajono ugniagesiams praėjusią savaitę į įvykius teko skubėti dešimt kartų.

Keturis kartus gaisrininkai padėjo greitosios medicinos pagalbos darbuotojams išnešti ligonius iš butų, esančių Kauno, Vilniaus ir Jaunimo gatvėse. Trečiadienį ugniagesiai vyko gesinti degančių šiukšlių buitinių atliekų konteineryje Vidiškių seniūnijoje, Kadrėnų kaime. Kitą dieną, ketvirtadienį, rajone degė du automobiliai. Pirmiausia gautas pranešimas, kad automagistralės Vilnius–Panevėžys 57 kilometre dega „Audi A4“. Tą pačią dieną, apie 17 valandą, ugnis pasikėsino ir į kitą mašiną – Siesikų miestelyje, Barų gatvėje, užsidegė „Hyundai Santa Fe“. Ugniagesiams atvykus automobilis degė atvira liepsna. Išdegė variklio skyrius.

Leonpolyje ugnis įsiplieskė namo rūsyje.

Leonpolyje ugnis įsiplieskė namo rūsyje.

Šeštadienį su ugnimi susidurti teko Leonpolio kaimo Tvenkinio gatvėje esančio vieno namo gyventojams. Ugnis įsiplieskė rūsyje. Operatyviai atvykę ugniagesiai gaisrą numalšino ir didesnės žalos pavyko išvengti. Apdegė medienos briketai, elektros instaliacija ir rūsio langas.

Šeštadienis šiuo įvykiu nesibaigė. Gaisrininkai buvo iškviesti į Anykščių gatvę. Pro šalia 35 namo esančius garažus ėjęs vyras pastebėjo, kad jo kaimynui priklausančiame garaže dega šviesa. Durys buvo užrakintos, o į beldimus niekas neatsakė.

Įtardamas, kad kaimynui galėjo pasidaryti bloga, praeivis iškvietė pagalbą. Į įvykio vietą atskubėjo medikai ir ugniagesiai. Pastarieji, panaudoję specialią įrangą, atidarė garažo vartus. Nuogąstavimai pasitvirtino – viduje rastas sukniubęs garbaus amžiaus žmogus. Medikai jį išvežė į ligoninę.

 „G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotraukos

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    ten visada senukas padaridavo serkele, uzsirakines

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas