Asociatyvinė pixabay.com nuotr.

Nuomonių telefonas

Ar galima langų stiklus ir jų duženas išmesti į stiklui skirtus konteinerius?

Ukmergiškis norėjo sužinoti, ar jis gali buityje sukauptus langų stiklus, jų duženas išmesti į stiklui skirtus konteinerius. Vyras sakė, jog namuose turi įvairių stiklo atraižų, bet nežino, kur juos dėti. Neva vieni pataria išmesti į šiukšlių konteinerius, o kiti sako, kad to daryti negalima. Todėl ukmergiškis teiravosi, kaip jam pasielgti. Jo įsitikinimu, šis klausimas turėtų būti įdomus daugeliui gyventojų.

UAB „Ekonovus“ Rytų Lietuvos regiono vadovas Elmaras Milinavičius paaiškino, kad langų ir kitų stiklų duženų nešti į stiklo konteinerius negalima: „Į šiuos konteinerius galima mesti tik stiklo tarą. Langų stiklo duženas reikėtų priduoti į stambiagabaričių atliekų aikšteles. Iš gyventojų jos ten priimamos nemokamai. Ukmergėje tokia aikštelė yra Gerseniškių gatvėje.“

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jura. :
    Ačiū užnaudingą informaciją.
  • Anonimas :
    Tai niekad niekas ir nerusiuos šiukšlių nes to negalima anot negalima kituose šalyse tik indų sudaužytų negalima mest į stiklą.
  • Šūkė :
    Senutė sudaužė veidrodį., surinko šūkęs į maišą, sėdo į miesto autobusą ar taksi, nuvežė į Garseniškių atliekų aikštelę pridavė ir laiminga grįžo namo. Ponas Elmarai ar nejaučiate kaip nusišnekėjote.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas