Žmonės

Tomas Bielickas – geriausias trečios lygos futbolininkas

Lapkričio pradžioje pasibaigė Lietuvos futbolo federacijos III Vilniaus lygos sezonas. Šiose varžybose trečią vietą užėmė Ukmergės „Spartakas“. Praėjus mėnesiui paskelbti geriausi šio turnyro žaidėjai.

Nenuostabu, kad tarp geriausiųjų yra ir bronziniais medaliais pasipuošusių ukmergiškių pavardės. „Spartakas“ per 22 rungtynes šventė 15 pergalių, keturis kartus sužaidė lygiosiomis ir triskart pralaimėjo bei surinko 49 taškus.

Komanda per sezoną praleido mažiausiai iš visų komandų – 21 įvartį. Dėl šios priežasties du mūsų žaidėjai, atsakingi už vartų saugumą, pateko į simbolinį sezono vienuoliktuką. Tai gynėjas Artūras Rasimavičius ir vartininkas Nerijus Kačinskas.

Didžiausius laurus tarp žaidėjų nuskynė 22-ejų „Spartako“ puolėjas Tomas Bielickas. Jis šiame sezone įmušė 24 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Taigi T. Bielickas tiesiogiai prisidėjo net prie 29 iš 50 visos komandos pelnytų įvarčių. Šiuos pasiekimus įvertino ir lyga. Puolėjas pripažintas geriausiu viso turnyro futbolininku.

T. Bielickas „Gimtajai žemei“ sakė, kad bronzinį komandos sezoną vertina labai gerai, nes lyga yra gana pajėgi, joje rungtyniauja aukšto meistriškumo žaidėjai. Yra ir tokių, kurie savo laiku gynė nacionalinės rinktinės garbę. Puolėjo manymu, gerus jo asmeninius pasiekimus lėmė komandos pasitikėjimas. „Mėgstu daug žaisti su kamuoliu. Daug prisidėjo ir tai, kad komandos draugai pasirūpino, jog kuo dažniau jį gaučiau“, – sakė jis.

T. Bielickas ateityje tikisi žengti žingsnį į priekį ir, kadangi yra dar jaunas, nori futbole pasiekti kuo daugiau. Komentuodamas galimybę likti „Spartako“ komandoje jis teigė, kad viskas paaiškės prasidėjus pasiruošimui naujam sezonui.

AUTORIAUS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas