Renginyje vadovams pristatytas naujas komisariato veiklos modelis.

Aktualijos

Susitikimas su rajono mokyklų vadovais

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

Į Policijos komisariatą buvo atvykę rajono ugdymo įstaigų vadovai. Susitikimas surengtas policijos pareigūnų iniciatyva, siekiant pristatyti naują komisariato veiklos modelį bei suaktyvinti tarpinstitucinį bendradarbiavimą.

M. Petrauskas.

M. Petrauskas.

Rajono Policijos komisariato viršininkas Mindaugas Petrauskas paaiškino, kaip dabar organizuojama pareigūnų veikla, kalbėjo apie komisariato struktūrą. Vietoje kriminalinės ir viešosios policijos padalinių yra įsteigti Reagavimo ir Veiklos skyriai. Pagal naują modelį rajono policija dirba jau trečias mėnuo. Mieste ir rajone nuolat budi trys ekipažai, policijos pareigūnai daugiau laiko praleidžia savo teritorijose. Komisariato vadovas akcentavo, kad švietimo įstaigos pokyčių nepajus: nors nebeliko nepilnamečių inspektorių bei apylinkės inspektorių, visos policijos funkcijos toliau vykdomos, jos perduotos bendruomenės pareigūnėms ir Veiklos grupės tyrėjams.

Bendruomenės pareigūnė Ingrida Dutkienė papasakojo apie savo veiklą, paragino mokytojus klasės valandėlių metu pasikalbėti su auklėtiniais šiuo metu aktualiomis temomis – apie civilinės pirotechnikos priemonių naudojimą, atšvaitų segėjimo svarbą tamsiu paros metu. Pareigūnė taip pat pristatė ateinančių metų planus, pasidžiaugė aktyviais jaunaisiais policijos rėmėjais, kalbėjo apie savanorystės skatinimo projektus, saugios kaimynystės grupių kūrimąsi.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas